GSP Genelde AzFibernete sunucusuna bağlanıyor ama budefa farklı servera bağlanmış. Tıkanıklık olabilir diğe düşünüyorum.
1652381703
24/7 hızmet sunulmuyor maalesef bu yüzden buraya yazdım zaten
Arkadaşlar öncelikle Selamlar. Bugün geldiğimde internet hızımın düşük olduğunu farkettim. Bi hız testi yapiğim derken indirme hızımın çöktüğünü gördüm. Upload hızım normal simmetrik hatt kullaniyorum. Jitter değeri normalden fazla bide paket kaybı yaşiyorum. Neden olabilir sizce. Önceden...
İşte Türkiyedeki indirimler beni etkilemiyor. Foruma Bakü den katılıyorum. Ama vg249 alabilirim.
27 inç olan monitörde de pivot özelliği var ve VA panel
Ben de ilk topladığım zamanlarda aynı seninki gibi anakartı yaklaşık 2 ay kullanamadım. Parçalar hazır değildi ama bi sorun çıkmadı. Rütubetli ortamda tutma yeter.
60-40 oranla ben de öyle düşünüyodum ama fikirleriniz benim için değerli.
1650394115
Evet upgrade ediyorum
1650394319
1650394420
Hikayeli oyunları çok severim genelde. Ama son zamanlar Valoranta sarmışım. Bi tek Valorant için 24 inç almam o halde.
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Kafamı karıştıran bazı sorular var. Size sorayım dedim.
Öncelikle takıldığım ilk soru 24 inç 165 hz monitör mü almalıyım yoksa 27 inç 144 hz.
Bu arada 24 inç tn panel ama 27 inç VA. Daha bir sorum ise monitör konusunda ikinci el 24 inç ips panel seçeneğim de var...