elcin35 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Oyun açarken PC restart attı ve şimdi biostan ileriye gidemiyorum yardım lütfen

Tamamdır şansımız bu aralar baya iyi :D ve tekrar vakit ayırdığın için teşekkür binbir çeşit yol denedim ama SSD yi laptopa takmak aklıma hiç gelmedi :)
  2. E

Çözüldü✓ Oyun açarken PC restart attı ve şimdi biostan ileriye gidemiyorum yardım lütfen

Gaminggen ile mi iletişime geçmem lazım garanti için
  3. E

Pc 2. haftayı yeni doldurdu oyunlarda deli bi cw sesi vardı ve şimdi de ssd bozuldu maşallahı var :) ( laptopun ssd sinide pcye taktım windows açıldı sıkıntı yoktu ) ssd'nin kapasitesini çok mu doldurdum ondan mı bozuldu acaba
  4. E

Ssd'yi laptopa taktım öyle denedim ve görmüyor maalesef
  5. E

Anladım vakit ayırdığınız için teşekkür ederim deneme fırsatım olursa yazarim
  6. E

m2 ssd evet ne yazikki elimde deneyebilecegim başka cihaz yok ürün bu klevv cras c715 1tb nvme pcle
  7. E

Forumda bu işlerden iyi anlayan hocalar varsa etiketlerseniz sevinirim 1746902933 @Emre Zengin hocam sizi konularda gördüm vaktiniz olunca bakar mısınız acaba rica etsem
  8. E

SSD nin üzerindeki yeşil ışık sürekli yanıyor
  9. E

İyi forumlar arkadaşlar gaming 7800xt sistemini aldım daha 2. Haftası PC nin bugün oyun oynarken PC restart attı bios ekranında kaldı internetten baktım PC yi kapadım bütün bileşenleri söktüm ram ve SSD nin girişlerini temizledim bios pilini çıkardım bekledim ve tekrar taktım çalıştı sorun...
Geri