10 yıldır dxracer kullanıyorum kumaşında süngerinde bir tık eskime bile yok. Dxracer kumaş bi tane al kesinlikle üzülmezsin bu işi başlatan firma diye biliyorum zaten. Kedi tırmalamasa sıfır gibi durcak koltuk.
2006 astra dizel değilse eğer zaten atmosferik araba kullanmaya alışıksın. Bakım vs ben uğraşmam senede bi kere sanayiye giderim diyosan 1.4 fire. Ben arabamla uğraşmayı seviyorum araba beni üzmesin ben de onu üzmem diyosan, şu an alabileceğin her dizel araçta olan dolayısıyla 1.3 mutlujette de...
Her gün yeni bir model çıkıyor takip etmekte zorlanıyorum. Bütçem 40-50 arası taksit sayısına göre değişir. 65 inç istiyorum ama çok ekstra özellikliyse 55 de olur niye olmasın. Kasım indirimlerini sizce bekleyeyim mi yoksa şimdi almak mantıklı mı güzel fırsat var mı?
Önerilere açığım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-sifir-ayarinda-arac-1335666091/detay
Pazarlığını yap al. 10 yaş fark var arada.
308 1.6 bluehdi otomatik allure veya active 140-150 binde bulursun. i20 1.4 mpi 4ileri otomatik bulursun. egea 1.6 e-torq otomatik 2019 civarı bulursun. egea 1.6 multijet otomatik 2017 civarı biraz km'li bulursun. 1.6 multijet yine biraz km'li gulietta bulursun. Daha çok var aklıma gelmeyen...