Ben waner sg2 red lion edition 3.5mm kullanıyorum direkt laptopa taktım apple dac ile kalite artışı olur mu yoksa laptoplarda fark etmez mi? dip ses vs. yok gayet güzel ses alıyorum.
İyi bir iemde boğukluk falan yaşamazsınız diğer dediğiniz de kulak içine alışık olmadığımdan ben ilk gün aldığıma pişman bile olmuştum 2-3 gün sonra alışınca iem hariç kullanmamaya başladım. İyi düşünün alışabilir misiniz ve kablo boyut muhabbetini.
Kulak içi kulaklığa alışıksanız iem öneririm keyifli oluyor. Ben Iem kullanmadan önce kulak içi kulaklık sevmezdim o yüzden alışmam biraz zaman aldı ama şu anda kulak üstü yerine iem tercih ederim kesinlikle. Waner sg2 red lion edition kullanıyorum hangi iem alınır iyidir teknik bilgim yok...
Daha sonra microsoft storedan lenovo vantage uygulamasını indirin oradan da güncelleme yapacak bios güncellemesi vs.
1784572753
Bu güncellemelerden sonra ekran kartı driverı yine de en güncel haliyle olmayabilir onu googledan manuel olarak kendiniz yükleyebilirsiniz harici gpu da sorun olmuyor...
Merhaba telefondan kablolu olarak internet bağlantısı yapın ilk olarak type c çıkışından telefona kabloyla bağlayarak daha sonra telefondan "kablo ile wifi aktarım" seçeneğini açın bu sayede telefonun internetinden yararlanacak daha sonra ayarlardan windows update girip guncellemeleri indirin...