electrnic003 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kedili Eve Elektrikli Süpürge Önerisi?

Güçlü ve tıkanmayacak bir cihaz olmalı.
  2. E

1000tl Civarı Ele Oturan Mouse

sc620 bakabilirsiniz.
  3. E

❌İndirim Bitti! Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

Ben waner sg2 red lion edition 3.5mm kullanıyorum direkt laptopa taktım apple dac ile kalite artışı olur mu yoksa laptoplarda fark etmez mi? dip ses vs. yok gayet güzel ses alıyorum.
  4. E

Kulak Üstü Kulaklık Vs İem Kulaklık

Bende havit fuxi h7 var o da fena değil ama wanerden daha memnun kaldım oyunlarda ve müzikte. Ki kullandığım iem sanırım oyun odaklı değil.
  5. E

İyi bir iemde boğukluk falan yaşamazsınız diğer dediğiniz de kulak içine alışık olmadığımdan ben ilk gün aldığıma pişman bile olmuştum 2-3 gün sonra alışınca iem hariç kullanmamaya başladım. İyi düşünün alışabilir misiniz ve kablo boyut muhabbetini.
  6. E

Kablo boyutunu öğren ona göre düşün bence bana laptopta bile kısa geliyor sandalyemle çok geriye gidemiyorum çünkü.
  7. E

Kulak içi kulaklığa alışıksanız iem öneririm keyifli oluyor. Ben Iem kullanmadan önce kulak içi kulaklık sevmezdim o yüzden alışmam biraz zaman aldı ama şu anda kulak üstü yerine iem tercih ederim kesinlikle. Waner sg2 red lion edition kullanıyorum hangi iem alınır iyidir teknik bilgim yok...
  8. E

Uygun Fiyat iPhone Önerisi? (Çözüldü)

Öyle yaptım aldım 16e sağ olun.
  9. E

16e aldım sağ olun öneriler için.
  10. E

Kendime alsam kesin bunu alırdım da kardeşim tek kamera diye beğenmiyor işte :)
  11. E

13 veya 15 alacağım mevcut kart kampanyası vs. var mı en uygun nasıl alırım şu an?
  12. E

Çözüldü✓ Yeni Laptopda Wifi Yok

Daha sonra microsoft storedan lenovo vantage uygulamasını indirin oradan da güncelleme yapacak bios güncellemesi vs. 1784572753 Bu güncellemelerden sonra ekran kartı driverı yine de en güncel haliyle olmayabilir onu googledan manuel olarak kendiniz yükleyebilirsiniz harici gpu da sorun olmuyor...
  13. E

Çözüldü✓ Yeni Laptopda Wifi Yok

Merhaba telefondan kablolu olarak internet bağlantısı yapın ilk olarak type c çıkışından telefona kabloyla bağlayarak daha sonra telefondan "kablo ile wifi aktarım" seçeneğini açın bu sayede telefonun internetinden yararlanacak daha sonra ayarlardan windows update girip guncellemeleri indirin...
  14. E

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Gen3 olursa laptopun gen4 slotunda çalışır değil mi? Gerçi alabileceğim şüpheli donarsa pes edip çıkıyorum.
  15. E

PlayStation 2 Kol Arızası

Pc de direkt çalışmıyor ki bunlar. İlk defa mı kullanacaksınız yoksa çalışıyordu da şimdi mi bozuldu demek istiyorsunuz?
Geri