Ders çalışma, müzik dinleme ve film izleme için kullanacağım. ANC özelliği kütüphanede işime yarar. Cidden 12.000 liralık bir kulaklık mı, kullananlar yazabilir mi?
Playstation dediğin kapalı kutu gibi, sadece oyun oynarsın en fazla. Bilgisayarda hem çoğu oyun daha ucuz oluyor genellikle hem de yapabileceğin çok daha fazla şeyler var, işine yarar illa. Eğer arada bir gireyim oyun oynayıp çıkayım diyorsan PS5 al
Bunun max sesinin fazla olmadığını söylediler pek tercih edeceğimi sanmıyorum.
1749380735
Nova 5'in iyi olduğu yan nedir peki hocam? Biraz araştırdım ve sanırsam Asus ROG Pelta teknik yönden Nova 5'ten daha iyi. SteelSeries markasına da dip ses gibi sorunlarından dolayı ön yargım var
Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 7000tl, çok aşmazsak benim için daha rahat olur. Ayrı mikrofon kullandığım için mikrofon önemli değil, çıkarabildiğimiz bir model olursa iyi olur. Aradığım şey Valorant, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabileceğim değil de daha çok Squad gibi silah ve bomba...
Bilgisayarım var ve her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilecek güçte ama çok UFC 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi bilgisayarda yok. Sırf UFC 5 için de alınmaz tabii ki ama yeni gelecek exclusive oyunlar da ilk PS5'e çıkıyor (kim bilir hangi yıl adam akıllı oyun gelecek). Aslında almamayı...
Gaming Gen, İnce Hesap gibi sitelerde 3500-3700 civarlarında görüp duruyorum. Genellikle Gaming Gecesi'ne koyuyorlar, ona göre değerlendirebilirsiniz(tabii Amazon kalitesi ayrıdır)
valla hocam baya geçmiş zaman ama ben nike ayakkabı aldım oradan dışı suni deri bastırdığımda böyle garipti ve hassas olduğu belli oluyordu zaten birkaç ay kullanımdan sonra ön dikişleri açılmaya başladı yavaş yavaş ve derisi de soyulmaya başladı tekrar oradan alışveriş yapacağımı sanmıyorum