ElemenTalus isimli üyenin son içerikleri

1. ElemenTalus

Nintendo Game Boy Color

Çalışıyor ama arka kapağı yok
  2. ElemenTalus

Nintendo Game Boy Color

Bu kadar değerli olduğunu tahmin bile edemezdim Cevaplarınız için teşekkür ederim
  3. ElemenTalus

Nintendo Game Boy Color

düşünmüyorum böyle eski şeyleri seviyorum Değerli mi bu tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
  4. ElemenTalus

Nintendo Game Boy Color

Evde kutuları kurcalarken bunları buldum game boy hakkında hiçbir bilgim yok İnternet bulabildiğim kadarıyla 2001 yapımı adı da Game Boy Color Pikachu edition
  5. ElemenTalus

Lenovo Z5070 The Forest açar mı

Lenovo z5070 ile the forest oynamayı deniyorum kasıyor ne yapmalıyım ? Laptop özellikleri 16 GB Ram GeForce GT 820M Intel Core i7-4510U CPU 2.00Ghz
  6. ElemenTalus

Xbox Uygulaması internete bağlı değilsiniz hatası veriyor

İnterneti kapatıp açtım hiçbir işe yaramadı ne yapmalıyım
  7. ElemenTalus

Pixel Grafikli Oyun Önerisi

Celeste nın vidiosunu izlemiştim 2-3 tane pek hoşuma gitmedi. Moonlighter alıp almama arasında kalmıştım sonradan almadım. Terraria yı yazmayı unutmuşum. Eastwardu ilk defa duydum hiçbir fikrim yok Yanlış yazmışım
  8. ElemenTalus

Pixel Grafikli Oyun Önerisi

Beat Cop, Stardew Valley Undurtale, The coffin of Andy and leyley, departed away, Hades , dead cells , katana zero, hotline miami, omori, paper please Sahip olduğum oyunlar bunlar bazılarını oynamadım. Tür olarak farketmez herşeyi oynarım ama hikayeli oyun önerirseniz Türkçe dil yada yama...
  9. ElemenTalus

Lenovo z5070 8 GB ram önerisi

Lenovo z5070 için ram Alıcam ama ne alacağımı bilmiyorum. DDR3 ve Max 16 GM ram desteklediğini biliyorum .
  10. ElemenTalus

15000 TL civarında Telefon önerisi

Şarjı uzun süre gitsin ve kamerası güzel olsun yeterli oyun olarak tek wild rift oynuyorum
  11. ElemenTalus

🔥İndirim LENOVO LOQ 4050 LAPTOP 23K

Cevabınız için teşekkür ederim Hocam 32 GB benim için çok fazla ve kendim takabilir miyim bunu kolay mı takmak
  12. ElemenTalus

Acer nitro 5 mi lenovo loq mu hangisi almam daha iyi olur

Teşekkür ederim sorularını cevapladığınız için
  13. ElemenTalus

🔥İndirim LENOVO LOQ 4050 LAPTOP 23K

Hocam hangi rami aldınız bende alicam da bulamadım mümkünse linkini atabilir misiniz
  14. ElemenTalus

Hocam bazı konu başlıklarının altında şarj adaptörü nde bir sıkıntı olduğunu okudum o her hangi bi problem çıkarır mı ? Hocam oynadığım oyunlar bunlar Minecraft, Deceit, Genshin Impact, Stardew Valley, CS:GO, Valorant, LoL bunlar dışında oynadığım 1-2 oyun var onları da arada yüklüyorum sonra...
  15. ElemenTalus

Hocam bende Lenovo log almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ?
Geri