hocam %99 o şekilde kupon yanar hiç iptal etme yeni hesap oluşturman daha mantıklı migrospay ile mi sende ödeme yaptın bende migrospay ile sanal kart bilgilerimi girip ödeme yap diyince sms geliyor sms giriyorum banka reddi diyor.
Merhaba ramlerle ilgili bende sorun yaşıyorum hiçbir şekilde bilgisayar xmp aktif edildikten sonra bilgisayar açılıyor fakat görüntü gelmiyor fanlar boş boş dönüyor.
@Abdullah Hacıgül Acaba sizlerin bu durumla ilgili bir bilgisi mevcut mu nasıl düzeltebileceğimiz ile alakalı olarak sistem...
Arkadaşlar tek tek gidip parça parça toplayın 9060xt 15k civarına düşmüştü bunun gibi kampanyaları takip edip hızlıca ekran kartını öncelikli olarak sonra ssdyi elden çıkartın inanın bana 15klık parçada 10 taksit diğerlerinde 6şar 3 er peşin fiyatına taksitle daha iyisini toplayabilirsiniz.
9070 XT al geç çok araştırdım bende ne şu ana kadar nvidia kullanan biri olarak ilk amd ekran kartım olacak kendisi bir arkadaş tarafından amerika üzerinden uygun bir fiyata denk gelerek satın alabildim inşallah bu fiyatlara herkes alabilir.Üzeceğini sanmıyorum sadece en büyük problem olarak...
satın alın 8gb gelirse iade edersiniz denemeye kesinlikle değer.
eğer bir sorun olursa zaten ücret iadeniz yatar n11 tarafından sorun yok biraz geç yatar ama yatar. o yüzden kredi kartıyla almaya çalışın.
aslında fiyatlar olması gerektiği gibi diyebilir miyiz 31k ya alınan bir ürünün garantisi bittiği durumda 5k fire vermesi olması gereken bir durum diye düşünüyorum halkımız genel olarak ürünlerde keşke böyle olsalar hatta daha da ucuza satsalar.
tabii ki ilk hata halkta değil yönetimde.
Hem pahalıya satıp hemde fiyatı nereden çalacaklarını seçememişler diyebiliriz.
1764357980
ucu ucuna yetiyor diyelim ona. bu ürüne ortalama olarak eşleşen 78003xd vb bir işlemci 8 fan olduğunu ve 2 m2 ssd olduğunu birde sıvı soğutma koydugumuzu düşünürsek :D ve ürünün de ortalama 300-350 watt...