ElessarH isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Qcy Heroad V200 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 999 TL!

hocam uygulaması var fakat ben ilk aldığımda pcye kuramamıştım açıkçası çok da uğraşmadım sadece birkaç kez bakıp bırakmıştım telefonda uygulaması da var oradan da birçok ayarı yapılabiliyor. pc uygulaması ile ilgili detaylı bilgim maalesef ki yok
  2. E

hocam hiçbir sorunu görmedim, hem fps hem de hikayeli oyunlarda kullandım ve konforu rahat oturuşu da bende gayet güzeldi
  3. E

6-7 aydır bu kulaklığı kullanıyorum kablosuz versiyonunu hem pc de hem telefonda kullandım ve hiçbir sorununu görmedim, bağlantısı güzel, ayarları yapabilmeniz için ayrı uygulamasından zaten istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İndirimli fiyatı çok çok iyi.
  4. E

55k Bütçe Sistem Önerisi

Cuma günü incehesap gaming gecesine bir bakmanı tavsiye ederim hocam çoğunlukla 5060lı sistem oluyor içerisinde belki güzel bir şey denk gelir
  5. E

🔥İndirim Sharkoon Psu Standart 850w Cybenetıcs Sılver 🔥🔥 3.796tl

arkadaşlar amazondan alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat adresi seçme kısmında bu adresi kullana tıklayınca ilerlemiyor ve ödemeye geçemiyorum acaba yardımcı olabilecek veya neden olduğunu bilen var mı?
  6. E

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

https://www.incehesap.com/gigabyte-go27q24a-27-240hz-0-03ms-2k-g-sync-hdr10-qhd-qd-oled-pivot-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-92972/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=Techolay&utm_term=18.09.2026-go27q24a-monitor galiba o indirim monitörü bu olacak arkadaşlar...
  7. E

PC Toplama Yardım Tavsiye 50-60 Bin TL Civarı ?

hocam siteyi bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim
  8. E

PC Toplama Yardım Tavsiye 50-60 Bin TL Civarı ?

Hocam eğer bekleme konusunda sıkıntınız yoksa kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz güzel indirimler olur. Monitörle birlikte 50 60k tutacak şekilde pcye gözüme çarpan şöyle bir sistem var 16gb vram ekstrası olduğu için o fiyatlarda alınacak 5060lı sistemlerden biraz daha güçlü olur...
  9. E

🔥İndirim Vatan Gece İndirimleri Geri Geldi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-750w-80plus-bronze-guc-kaynagi.html güzel indirim olmuş buna
  10. E

🔥İndirim Vatan Seçili OEM Parçalarda Yüzde 20

Yeni zam geldikten sonra yalancı indirim gelmiş
  11. E

🔥İndirim Sharkoon Fan CPU Fan AMD/Intel Rgb A50 Rgb Black 1.113,86tl

Fiyatına göre çok iyi duruyor. Cooler master hyper h411 soğutma nasıl kullanan herhangi birisi var mı acaba fikir verebilecek?
  12. E

🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

fiyat performans olarak en kullanışlı oyuncu koltuğu markası hangisi oluyor
  13. E

🔥İndirim Lenovo Legion 24-10 23.8" 240hz 0.5 Ms Fhd Ips Monitör 4.999₺

evet bende gördüm hocam daha önce de bu fiyatlara düştüğünü fakat şuanda özellikleri ve işlevsellikten kullanışlı bir pivot monitör aynı zamanda itopya da taksit seçeneği de olduğu için peşin fiyatına ben rica ettim arkadaş da kırmadı sağolsun.
  14. E

🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

https://www.hepsiburada.com/qcy-heroad-v200-rgb-7-1-kablosuz-gaming-oyuncu-kulakligi-3-modlu-bt-2-4ghz-type-c-beyaz-p-HBCV0000A7YKDD Bu kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum oyunlarda da günlük kullanımda da gayet iş gören bir f/p kulaklık 3 farklı modu da işlevsel kullanım sağlıyor ayrıca...
Geri