ElessarMr isimli üyenin son içerikleri

1. ElessarMr

PC ve genel kullanım için taşınabilir güç kaynağı hakkında bilge, öneri

Çok sık elektrik kesintisi yaşanan bir yerde yaşıyorum. Bilgisayarım RTX4090lı full tower güzel bir cihaz 1050w power supply kullanıyorum. Bu cihaza iki tane 31.5 monitör bağlı. Elektrik kesintisi evdeki cihazıma zarar verdiği için güç kaynağı almaya karar verdim ama bu konuda pek bir bilgim...
  2. ElessarMr

35-45k bandında sağlam laptop önerileri!

Beyler fiyat aralığı bu, daha çok oyun için kullanacağım monsterlar veya alternatif fiyatı iyi dediğiniz laptoplar varsa önerilerinizi bekliyorum!
  3. ElessarMr

Bf2042 directx hatası alıyorum yardım!

Arkadaşlar hepinize merhaba, gerçekten güçlü bir makinam var ve geçen gün kardeşimle bf2042 aldık o benim eski bilgisayarımla oyunu rahartlıkla oynarken ben de sürekli directx12 memory hatası veriyor. bunun çözümü nedir günlerdir denemediğim şey kalmadı ama ne yapacağımı bulamadım hata tam...
  4. ElessarMr

Balayı tatil tavsiyesi

Arkadaşlar selam, bilemiyorum burda buna cevap çıkar mı ama bir çok konuda güzel bir forum burası Akdeniz de balayı tatili planı yapıyoruz ama yer tercihinde kararsız kaldık. Bize yardımcı olabilecek tavsiye verebilecek fikirlere açığız. Mümkünse daha uygun fiyatlı yerlere bakıyoruz lüks...
  5. ElessarMr

+55K Yüksek Bütçeli Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi!

Dostum dlss ve rr için nvidia alıyorum. Yoksa marka takıntım yok tamamen yazılımsal desteğinden ötürü
  6. ElessarMr

Dostum maks 60 bandında var mı tavsiyelerin?
  7. ElessarMr

15 günde fazla yağlarımdan nasıl kurtulurum?

Yağlı vucud yapın varsa o zaman bol bol full body antrenman yapacaksın dostum
  8. ElessarMr

15 günde fazla yağlarımdan nasıl kurtulurum?

Dostum 15 günde maks 3 kilo vereiblirsin o da çok sağlıklı değildir açıkcası, bence üç beyazı kes, mümkünde düzenli uyu ve her gün full boddy antrenmanı yap, çok tekrardan oluşan hafif kilolu ağırlık çalışmaları ve arkasından yarım saate yakın kardiyo yapman gerekiyor. Öğünlerin protein...
  9. ElessarMr

Kral sence de çok pahalı değil mi :)
  10. ElessarMr

Dostum gaming.gen güvenilir mi bilgin var mı? Bilmediğim için soruyorum amacım bir yeri kötülemek değil
  11. ElessarMr

Dostlar herkese merhabalar, bu ara artan sistem ve dolar kuru gelecek adına bende kaygı yaratıyor ve kendimce gerçekten güçlü çok uzun yıllar gidebilecek bir sistem toplamaya çalışıyorum. Yardımlara ve tavsiyelere açığım bütçem 55-60k 4080’nin Ram farkından da yararlanmak için ve 2k-4k yüksek...
Geri