Elextion isimli üyenin son içerikleri

1. E

Üniversite için tablet önerisi

Hemşirelik bölümü
  2. E

Telefonu ilerde iphone alabilirim ama suan ucuz bi android kullaniyorum samsung kullandim s9 ultra begendim ama ipad bilmiyorum tercihen ekrani buyuk istiyorum parayla ilgili bi sikintim yok ayni islevi goruyosa daha ucuzda olur
  3. E

Saglik bolumu 1. sinif ogrencisiyim anatomi gibi zor dersler var. derste hocanin pdfini acip uzerine cizip not almalik bide dersin ses kaydini alacagim bir tablet onerisi istiyorum marka model farketmez butce 60k fazlasi cikmaz
  4. E

Çözüldü✓ Üniversite için tablet önerisi

reis yanlis baslik acmisim tablet olacak
  5. E

Çözüldü✓ Üniversite için tablet önerisi

Saglik bolumu 1. sinif ogrencisiyim derste hocanin pdfini acip uzerine cizip not almalik bide dersin ses kaydini alacagim bir tablet onerisi istiyorum marka model farketmez butce 60k fazlasi cikmaz
  6. E

Faceit anti cheat TPM sorunu

7. E

MSİ A520M-A PRO
  8. E

9. E

Faceit girmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum her yerde video izledim ancak benim sorunumu göremedim biosu daha yeni güncelledim tpm 2.0 hazır ama Kanıtlama (Attestation) hazır değil diyor.
  10. E

1ST PLAYER FD5-M kasa aldım ama çok sesli normal mi?

Yakın zamanda bir bilgisayar aldım 1ST PLAYER FD5-M Siyah 600w+ kasa ama çalıştırınca uçak kaldırıyo gibi ses çıkartıyo aşırı sesli kasanın kendisi mi böyle yoksa sıkıntılı mı?
  11. E

Pckolik aldığım hazır sistem iadesini kabul etmiyor.

Burda yazanların hepsini aldığım gün yaptım zaten tek fark windows 11 pro kurulu o da 32gb ram varken çokta etki etmemeli bence 1759854136 peki ısı problemini hallederiz demişsiniz. 1ST PLAYER FD5-M kasayla ilgili bir bilginiz var mı çünkü kasa aşırı sesli kasanın kendisi mi sesli yoksa bir...
  12. E

Tamam beyler ısı değerlerini falan anladım normal diyelim peki bu fps değerleri normal mi? Her parçanın driveri kurulu ve ayarları yapılmış hali bu birde videoda düzgün geliyor ama sesler bazen cızırtıya dönüşüyo sadece cızırtı geliyo ben mikrofondan konuşursam da cızırtı gidiyor karşı tarafa...
  13. E

Hocam sistem bu her türlü ayarı yapılı her driveri güncel bilgisayarda şuan sadece google açık ve ona rağmen 50 derece valorant açıkken 70-80 derece arası dolaşıyo aşırı ısınıyor ve bütün fanlar %100 performansta her zaman. Stok fan diye sormuşunuz evet stok ancak sadece googlede bile 50 almama...
  14. E

Ayrıca bu kısımda ne yapmam gerekiyor?
  15. E

5 gün önce Pckolikten bilgisayar aldım ve elime 2 3 gün önce elime ulaştı ama sistem vermesi gereken performansın yanına bile yaklaşmıyor aşırı ısınma sorunu var işlemcinin. Kısacası ayıplı mal göndermişler ama iade kabul etmiyolar. Tüketici hakem heyetine başvuracağım daha önceden tecrübesi...
Geri