elfun isimli üyenin son içerikleri

1. elfun

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 8999 TL

Karsilastirma yapabilmek icin ikisini de kullanmis olmak lazim tabi haklisin. Future modelini ben de yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum, çok memnunum. Konforum x3 oldu. Ama gordugum kadariyla fab modelinde şikayetler var. Bu yuzden tavsiyem future modelidir, fab ile karsilastirma yapabilmek icin...
  2. elfun

9070XT den 4080 e geçtikten sonra akıcılık problemi

Hocam nvidia aciklama yapti son driver guncellemesinde sorun oldugunu dogruladi. Belki bundan kaynaklidir.
  3. elfun

🔥İndirim DJI Neo 2 Fly More Combo (RCN3) vatanda 23.499tl

Hocam incelemelerde fark cok yok, flip'in ucus suresi 30 sabitken, neo2'nin 18. Tabi neo'yu hareketli kullaninca 13dk'ya iniyor, flip'i bilmiyorum o da 25e felan iner. Yani ben uççam kaççam diyorsan flip. Ayrica flip'in goruntu kalitesi karsilastirmali videolara bakarsan bi tik daha iyi...
  4. elfun

Hocam yapay zeka, takip, ozellikle el ile kontrol etme bide engellerden kacinma olaylari yuzunden buna yoneldim
  5. elfun

yaaani var mı bir bilen arkadaş piyasası ne olur bunun. türkiyeye yeni geldi uzun süredir araştırmaktayım ama hiç böyle bi ürün almadığımdan insan çok mu veriyor az mı veriyor anlamıyo. beklesem daha ucuzlar mı mesela?
  6. elfun

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Şahlandiniz mi yeterince biraz daha şahlanin. Bu yasa alenen insan haklarina aykiri. Sesinizi cikarin arkadaslar, sessiz kalmayin.
  7. elfun

4K OLED panel monitör önerisi

Hocam dün dell aw2725q sipariş verdim uzun arastirmalar sonucu. Ustteki arkadasin dedigi gibi 27" olan. Görüyorum ki sen de derin bir araştırma içerisindesin, kolay gelsin 😅 Ulaştığım sonuç şu oldu; KVM ve 2.1 dp gerekli hissetmedim (2.1 dp daha bi araştırmam lazimdi aslinda, ama herkes 1.4...
  8. elfun

🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

Sinir uçlarına dokundu yazmadan gecemedim affola. Belki ben ecnebiyim, noel kutluyorum. Belki lösemili çocuklarla çalışıyorum 2 kuruş mutlulukları için alacağım. SANANE, SİZENE olm. Siz gidin ve kendi çocuklarinizin yilbaşini kutlamayin. Güya hoşgörü dini bizimkisi, laflara bak. Cehaletinizde...
  9. elfun

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bi bilen varsa aydınlatırsa sevinirim, babamlara aldım ilçede ikamet ediyorlar, servis ilden ilçeye bakar mı? ilçede servis bulunmamakta çünkü
  10. elfun

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Hocam evet sorduktan sonra cikan kablo ile bakistik, senden cevap gelmeyince emin olmadigim şeye dokunmadim. Pci kablosunu o ara kabloyla cpu ya baglayabilirim degil mi?
  11. elfun

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Hocam aux kablosu çok kısa bilesin, aktif olarak kullaniyorum yeni aldım. Şarji iyi gidiyor ve ses kalitesi oldukça tatmin etti beni. Aslinda açık havada kullanmak için almiştim ama denemek icin bilgisayara taktim, sonra eski hp hoporleri cikarip kaldirdim 😅 memnunum tavsiye edilir.
  12. elfun

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Çok anlamadığım şeyler bunlar, msi b650m PZ mobo'da 8x8 2 tane cpu soketi var. Psu'dan 1 tane 4x4 cpu kablosu cikiyor, 3 tane 6+2 cikti. Bu durumda 2. 8pin cpu soketine kablom yok değil mi? Bu şartlar altinda bi 4x4 cpu kablosu 9700x'i beslerken sorun yaşar miyim? @yusuf7878
  13. elfun

🔥İndirim 🔥Scrıkss Versatil Kalem Track 0,7 Min+Mavi Silgi 78TL🔥

Matematik ogretmeniyim hocam. Malum kalemle işimiz çok 😅
  14. elfun

🔥İndirim 🔥Scrıkss Versatil Kalem Track 0,7 Min+Mavi Silgi 78TL🔥

Teşekkürler hocam bazi cocuklarin kalemleri kötü oluyor veririz onlara saolasin
  15. elfun

Anker soundcore motion+ 30w hifi aptx 2698tl 🔥

Tesekkur ederiz hocam paylaşım için, takipteyim inaniyorum biraz daha insin alacağım 😅
Geri