elienzy_ isimli üyenin son içerikleri

1. E

Gamepower Aero kablo çıkmıyor

cloud 3 ve bu aynı degıl ya ondan tek soru ısaretım ıcınden kablosu cıkmamasından dolayı bu olay
  2. E

Gamepower Aero kablo çıkmıyor

Ürünün içinden kablo çıkmıyor galiba bilgisayarımda Type-C girişi yok dönüştürücü kullanıyorum ama telefon kablom ve donusturucuyla calısırma kablolu calısırsa ne kadar kalıtelı calısır bılgısı olan var mı?
  3. E

PC İçin Gamepad Öneri

birkaç ay idare etsin diye f310 aldım idare eder galiba
  4. E

PC İçin Gamepad Öneri

1-1.2 k civarları önerdiğiniz var mıdır?
  5. E

PC İçin Gamepad Öneri

parolapara ve iyzicodaki parayı tekrar karta çekebiliyor muyum ve dediğin kollar uzun ömürlü mü? iyzico parolaparayla kaç tl ye geliyor
  6. E

PC İçin Gamepad Öneri

FC 25 falan için pc de gamepad arıyorum max 1.5k civarı aktif olarak kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri önerir misiniz?
  7. E

Monster Abra A5 v15.4 Mavi Ekran Hatası

Maalesef yok. 1725745643 Başka bir çözüm yolu var mıdır ben SSD'nin bozuldugundan suphelenıyorum.
  8. E

Hep takılı değil takılı değilken de yedim mavi ekran.
  9. E

Diğer disk tasınabilir harddisk
  10. E

1725737781 1725738139 Ve bazen mavi ekran yedikten sonra açılırken BIOS atıyor.
  11. E

Yeni almadım Eylül Ekim gibi almıştım ikinci el. İlk başta hiçbir sıkıntı yoktu sonra ara ara mavi ekran yemeye başladım şuanda da sık sık yiyorum.
  12. E

Monster Abra A5 v15.4 bilgisayarımda önceden sıklığı az olan mavi ekran hatasını artık daha sık almaya başladım Minidump dosyası oluşmuyor. Normal kullanımda video izlerken bile yiyebiliyorum.
  13. E

Sarı Kilit Kaldırılır Mı

dosylaarın yanında sarı kilit var pc formatladım bu dosyalara erısmenın bır yolu var mı
  14. E

SAMSUNG G3 MONİTÖR 3K

pivot ayaktan dolayı samsung almayı dusunuyorum alan 2 arkadasım var sıkıntı yasamamıs va panele okeyim ben 1718631133 samsung aldım çok rahatsız ederse iade ederim
  15. E

SAMSUNG G3 MONİTÖR 3K

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-165-hz-full-hd-cercevesiz-oyun-monitoru-p-hbcv00002lsekt...
Geri