elijaho isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

++++up
  2. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

bios sıfırlarken en son ne yüklediysem o sürüme gösteriyor yine ilk günkü bios versiyonuna dönmüyor. Soğutucuyu da kontrol ettim normal montajı 1754571488 Bir ara elektrik gidip gelmiş acaba ondan mı oldu. Ama bilgisayarda çalışma durumunda bi problem yok sadece ışığı yanıyor cpu
  3. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

Hocam Bir sorun yokta hocam sürekli yanması rahat sız ediyor önceden yanmıyordu ama yanmaya başlamış 1754568088 Hocam Bir sorun yokta hocam sürekli yanması rahat sız ediyor önceden yanmıyordu ama yanmaya başlamış Sıvı soğutma var hocam macun filanda yeniledim aynı durum. Daha önce...
  4. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

uppp,
  5. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

Upp..
  6. E

Ankart Cpu ışığı sorunu

Selamlar, Anakartımda cpu ışığı sürekli yanıyor bir türlü gitmedi. Bios güncel sistem normal çalışıyor bir sorun yok ama cpu ışığı sürekli yanıyor Anakart: Gigabyte b850 aorus elite ice İşlemci: ryzen 7 9700x
  7. E

MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap

g75 pro nun tasarımı pek ilgimi çekmedi
  8. E

AKKO 5075B Plus ile arasında kaldım 1747042225 Bilmiyorum hocam bende bahsettiğiniz modelin beyazı kalmamış sanırım stokda
  9. E

Selamlar bu klavye nasıldır. Daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı https://www.gaming.gen.tr/urun/611380/mchose-x75-rgb-kablosuz-hotswap-navy-blue-mekanik-gaming-klavye-mc-x75-2a/#cr_qna
  10. E

Kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var

O Fiyata en iyisi Hyperix cloud 3 wiireles hocam, bunu al geç
  11. E

OLED Monitör alınmalı mı?

Bir kere Oled alıştınmı diğerleri çamur gibi geliyor imkanın varsa kesin al.
  12. E

Çözüldü✓ Ekran gidip gelme sorunu

Hocam format atmıştım aynı sorun tekrar devam etti dediğiniz gibi bu sürümde sıkıntı olabilir bir önceki sürüme güncellemeyi deneyeceğim sadece tarayıcı değil oyunda alt tab yapıp herhagn bir uygulama penceresi açıncada yapıyor ekran gidip gelmesini bazen çok fazla yapıyor 1742992165 Sorunu...
  13. E

Farklı bir full hd monitorde denedim bu sefer bu sorunu yapmadı daha önce kullandığım 4070 super de bu sorun olmuyordu bu ekranda 9070 xt de kullanınca bu sorun olöaya başladı bu ekran da acaba ek bi ayar mı yapmak gerekiyor.
  14. E

Hocam aynı aslında çözünürlük öyle olsa bile video da chrome üstüne farklı bir tarayıcı penceresi açıyorum onda da gidip geliyor çok ilginç bir sorun çözemedim bir türlü
  15. E

Selamlar, ilginç bir sorunla karşıyayım herhangi bir oyunda alt tab yapıp bir şey açtığım zaman ekran gidip geliyor veya örnek video koydum bir pencere ful ekran açıklen üstüne başka bir şey açtığımda ekran gidio geliyor sorun ne den kaynaklı olabilir sizce Video; https://files.fm/f/7g62kwdh3m
Geri