eliotdalgası isimli üyenin son içerikleri

1. E

Pulsarlar Kuran Mucizeleri 19

Valla helal olsun ve Allah razı olsun elinden geldiğince güzel konular açıyorsun.
  2. E

🔥İndirim Auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge 822,06 TL

İyi fiyatmış. Alanlar genelde memnun. Ben farklı modelini almıştım iki kat para verip 🫥
  3. E

❌İndirim Bitti! Familia Plus Natural 16'lı Havlu Kağıdı 161 tl (üçlü alımda)

Reis yanlış anlaşılma için üzgünüm ama başlıkta karakter sınırı var. Ben de tek paket alımda o fiyata diye anlaşılmasın diye ek açıklama koymak zorunda hissediyorum. Dediğini engellemek için açıklama yazıyorum açıkçası. Karakter sınırından dolayı talebini karşılayan Başlık bulmak çok zor...
  4. E

Hocam ekstra paylaştı isen eyvallah. Karşılaştırma içinse ürünler farklı. Benim attığım kağıt havlu ☺️
  5. E

Intel piyasaya sağlam dönüyor 🔥

Rekabet iyidir geri dönsün tabi 😎
  6. E

🔥İndirim 🔥Amazon Prime Üyelerine Özel: 750₺ ve üzerine %25 indirim Kampanyası🔥

Yumoş marka orkide li yumuşatıcı da 6 Adet Alımda 75 e geliyordu. Bitmedi ise 3 al 2 ile birleşiyordu. Bu kampanyadan fairy de aldım iyi olutpe fiyatları.
  7. E

3 Adet alınca 500/100 Kuponla adeti 161 tl ye geliyor. Premiumlulara anında toplam 48 tl hepsipapel. İyi https://app.hb.biz/SFju13lhtDto
  8. E

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

Ulan Vodafone lu iken gelemez şöyle fırsatlar 🤣
  9. E

🔥İndirim 166,46 TL----Defacto Sporcu Sweatshirt

Görüntüsü de güzel iptal. Olmaz inşallah.
  10. E

🔥İndirim Bingo Akıllı Kapsül Pro Max Bulaşık M Deterjanı Tableti 40'Lı 3 set Alımda 163tl

500/100 kupon var. Ayrıca Premiumlulara özel toplam 39 tl hepsipapel var. İhtiyacı olanlar için iyi fiyat. https://app.hb.biz/YQny2hF3GxcN
  11. E

🔥İndirim Sniper Elite 5 Complete Edition 93 TL (Microsoft Mağaza)

Bir oynamadım şu türde bir oyun. O kadar keyif veriyor mu harbi ya. Cs go da snipercılıkta kötü olunca hiç deneyesim gelmedi 😁
  12. E

Acil Rapor Vermiyor Mu?

Verebiliyorlar. Ama doktorları anlamıyorum adamına göre kati bir şekilde vermiyor ya da haftalık verip geçiyor.
  13. E

Yurt Dışı Alışverişine SON

Ah ulan ah emeği geçenler yazıklar olsun...
Geri