Elixirgs1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

MSI Kampanyalarından Hediye Steam Kodu Nasıl Alınır?

Arkadaşlar yorumu illaki aldığımız yerden mi yapmamız lazım. Hepsini amazondan yapsam olur mu? İncehesaptan aldım ama kardeşimin hesabıyla aldığım için isim farklı faturada da. Ayrıca kampanyaya dahil mi değil mi anlamadım incehesap sitesi
  2. E

7500f için anakart önerisi

Arkadaşlar b650mr siparişini verdim. Fiyat biraz arttığında diğer parçalar sıkıntıya giriyor
  3. E

Hocam siz hangi anakartı almıştınız acaba asus'un
  4. E

Elimde şuan 1660 ti ve 550w silver psu+kasa var. 12k-13k bütçem var. Önce ram işlemci anakart alacağım. Sonra bi ara ekran kartı ve psu alacağım. Önce elimdeki parayla çalışır bi sistem oluşturmak istiyorum.
  5. E

Hocam vallahi sorun çıkartmasın benim için sorunsuz olması çok önemli. Paylaştığınız Asus ve MSI arasında hangisi daha sorunsuz bilginiz var mı acaba?
  6. E

Bütçe 5 bin falan olarak düşündüm aşmam çok önemliyse bütçeyi aşmayı deneyebilirim. 1759682097 Bu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
  7. E

Amd 7500f 16 gb ram lexar thor ram 9060 xt ekran kartlı bi sistem toplayacağım. Bütçe sıkıntılı olduğu için anakarttan kısmayı düşünüyorum. ASUS PRIME B650M-R, 2xDDR5 bakıyorum sizce almak mantıklı mı?
  8. E

AULA F99 RGB Mekanik V3 Bilek Desteği Önerisi?

Amazon stoğunda görüp Aula f99 aldım. Bilek desteği için f/p bir öneri yapabilir misiniz
  9. E

Yardım Silinsin.

Silinsin.
Geri