ellys isimli üyenin son içerikleri

1. E

bilgisayarım bozuldu

patlıcak gibi değil az cok dediğim gibi anlarım öle büyük bir problem gibi değil anakart sağlam ondan eminim psu güc veriyor sonra kesiyor psu da problem oldugunu düşünüyorum
  2. E

bilgisayarım bozuldu

1609017188 kanka ram ssd hdd hepsi aktif ekran kartı da sağlam hepsine güc geliyor sonra kesiyo gücü aldıgım kişide cocuk anlamıcagı işler bende biraz olsa anlarım ama kesin net çözüm kaynagı bulamadım 1609017210 cocukdu yani anlamazki kanka
  3. E

bilgisayarım bozuldu

Bilgisayarı ikinci el olarak aldım bundan 2 veya 3 gün önce acılmadı sonra anakart ve psu arasındaki kabloyu söküp taktım acıldı fakat kapandıktan sonra hicbir türlü acılmadı bilgisayar fan acılıyor anakarttan da herhangi bir ses gelmiyor ekrana görüntüyü vermiyor 1 dk sonra kapanıypr ve bu olay...
  4. E

KVK YETKILI SERVİSİ VE CİHAZ PROBLEMİ

merhabalar forumdakı arkadaşlarım size birsey sorucaktım cihazım teknosadan aldım fakat dustu ıc ekranı kırıldı servıse gonderdım bugun gelen mesajda ücreti vs yazıyordu ben bu fiyatı okeyledıgıme dair evet dıye okeyledım fakat kvk aradıgımda imei numarası kay ıtlı bır cıhaz yok whatsapp...
Geri