kankam yok zaten sen sürümü istediğin gibi indirebiliyorsun ama bu ios yazılımlarında bi imza olayı var eğer apple o ios sürümünü imzalamıyorsa istediğini kadar indir cihazına kurmanın hiç bir mümkünatı yok
1766621343
buna da şükür diyelim hocam artık :D artık apple ın insafına kaldık...
hocam 26.2 de zaten şu an, özellikle en sola uygulama kütüphanesine kaydırırken acayip kasıyor, biraz araştırdım benim modelimi kullanan nerdeyse herkesde aynı yerde kasıyor tablet, yani apple evet bunun farkında ama zaten büyük ihtimal bilerek bunu yapıyor
evet tabletim eski ama m1 öyle ana...
bu gece ipad pro m1 13 inç tabletimi ipados26 ya güncelledim, allah belamı versin o güncelleye basan ellerimi....
tablet ana ekranda bile laglanıyor denetim merkezi açıldığında ekran simsiyah oluyor ne yapacağım bilmiyorum
artık apple ios 18i imzalamayı da bırakmış geri downgrade yapamıyorum...
https://hangiurun.com/casper-excalibur-g770-intel-core-i7-12700h-16gb-500gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g770-1270-bvj0x-b
Beyler bu site kolpa mı bana biraz kolpa geldi daha önce alışveriş yapan var mı
aripods pro 2.nesil cihazı windows 11 de kullanmak istiyorum
bazen sorunsuz bağlanıyor fakat 1-2 saat sonra bağlantı kesiliyor tekrar bağlandığımda bağlandı gözüküyor ama ses yok
bazen direk bağlandı gözüküyor ama hiç ses alamıyorum bluetoothu kapatıp açmak kulkalığı kapatıp açmak sorunu...
3-4k bütçe var kablosuz olması önemli
chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş
sizce bu kulaklık alınır mı
hocam kablosuzu 4k bi tık aşıyor bütçeyi barracuda nasıldır
1753720977
hyperx cloud stinger 2 wireless da güzel duruyor tr incelemesi yok yabancılarınki de hep sponsorlu
hocam bütçe 3k civarında bir de bu aralar oyundan çok video edit işleriyle uğraştığım için kablosuz olsa çok çok daha iyi olur benim için
bir de benim razerdada 7.1 normalde yok ama sanal 7.1 i var g435 te öyle bir muhabbette yok mu? çünkü benim bildiğim 7.1 olmadan sağ çapraz sol çapraz gibi...
Razer Kraken kullanıyordum memnundum, 7.1 falan güzeldi memnundum.
Şu an valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum valorant ağırlıklı, ama bu aralar video düzenleme işleriyle daha çok uğraşıyorum.
7.1 olması önemli şu an g435 düşünüyorum 7.1 var mı bu kulaklıkta fps oyunlarında performansı nasıl...