Merhaba arkadaşlar. Ubısoft AC4 ü ücretsiz dağıttığı zaman kütüphaneme eklemiştim. Dün indirdim ama şuanda oyunun dilini değiştiremiyorum. Azerbaycanda yaşıyorum Uplay Rusya serverine bağlıyor ama bunun oyunun dil değiştirme seçeneğine etki edeceğini düşünmüyorum. İnternetten gördüğüm üzere...
Merhaba arkadaşlar. Az önce mağazadayken bu pc yi gördüm önerir misiniz?? Pre-built olduğu için, ve çokta tanınmayan bir marka olduğu için alasım yok. Ne tavsiye edersiniz.
Ienovo legion t5: rtx 2060 amd 5 3600 16gb ram 250ssd 1tb hdd
Merhaba arkadaşlar. Şimdi sorum şöyle pc toplamak istiyordum ama stok sorunu yüzünden malesef alamıyorum. 1 2 yıl içinde de yurt dışına gideceğim için laptop almaya karar verdim. Laptoplarla Pc arasındakı performans farkı çok mu büyük? bunu sormak istiyordum.
Almak istediğim laptop : Noutbuk...
Evet bı fazla yazınca düzeldi ama %c yazınca bu sefer farklı bi hata verdi. Youtubede ders izlediğim kanal aynı şeyleri yazıyor ama hata vermiyordu. Yardımınız için teşekür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Youtube üzerinden C öğrenmeye çalışıyorum. öğendim sırada bi hata ile karşılaşıyorum neyı yanlış yaptığımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunur?
Şimdi ilk fotoğrafta Sayfa[3] yazdığım zaman yukardaki dedektıf yazısı da alta gelıyor ama [10] yazdiğım zaman düzeliyor. Neden böyle...