elonx isimli üyenin son içerikleri

1. E

2026 Yılında Mors Alfabesi Öğrenmek

Selamlar tekrar, ufak bir güncelleme geçeyim dedim :) İlk başta çok gözüm korkmuştu motivasyon bulamam diyodum ama işin içine girince olay hiç de öyle değilmiş. Tabi ilk başta büyük bir hata yaptım, harfleri nokta ve çizgi olarak görerek ezberlemeye çalıştım. Meğer bu işin en büyük tuzağı...
  2. E

Fallout 4 Tavsiye Eder Misiniz?

Merhaba Fallout 4'ü oynayanlar yorum yapabilir mi konsol'da nasıl eğer pc'de oynadıysanız çok farkı var mı? 10 saate yakın gameplay'i var galiba
  3. E

Güncelleme: Öğrenmesi düşündüğümden kolaymış bir kaç tane video izledim olayı anlamak için, sonra bir uygulama buldum onunla ilerliyorum. Sanırım ileri seviyeleri var bu işin ben alfabeyi öğrensem yeter diye düşünüyorum şimdilik . Askeriyede falan nato kodları varmış onları sivilde iletişim...
  4. E

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Morse öğrenmeye başladım, öğrenme methodları varmış onları araştırdım buldum. Eğer başarabilirsem maceramı anlatacam 73!
  5. E

Merhaba, amatör telsizciliğe merak saldım, bir süredir mors alfabesi öğrenmeye çalışıyorum. Sizce 2026 yılında mors alfabesi öğrenmek mantıklı mı? Şuan bir amacım yok öğrenmek için, bir sürü araştırma yaptım ama öğrenme motivasyonumu devam ettirecek bir sebebim yok. Siz mors alfabesi biliyor...
  6. E

Steam Oyunlarını Bedava Toplama Rehberi

Rica ederim. Botu otomatik takip etmek için tavsiye ettim.
  7. E

Steam Oyunlarını Bedava Toplama Rehberi

Selam, Dolar bazlı oyun fiyatlandırmaları bizi zor durumda bıraksa da, size bu konuda harika bir çözüm öneriyorum! Bu paylaşacağım Discord botu normalde ücretli olan oyunları ücretsiz olduğu anda discord kanalınızda paylaşıyor. Steam, Epic Games ve diğer birçok platform, zaman zaman bazı...
Geri