Elovee isimli üyenin son etkinliği

• Elovee
    Elovee, 4 islemci arasinda kaldim! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bütçeniz varsa çok fazlasıyla ileriye dönüt olacak işlemci elbette 9 9900x3d serisidir. ancak alacağınız karta göre de üst bir işlemci ama ben ileride 5000...
  • Elovee
    Elovee, Pc ekranında cross var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ekran görüntüsünde çıkmıyorsa tahminimce monitör den aktif olan bir özellik hocam Monitörünüzün marka modelini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.
  • Elovee
    Elovee, CPU GPU UYUM REHBER LİSTE (AM4) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İki konuda da haklısınız r5 3600x kullanırken bu kadar sıkıntı yaşamamıştım, koca 360 mm soğutucu ile zor soğuyan bir işlemciydi r5 5500 fiyatı cidden çok...
  • Elovee
    Elovee, 4 islemci arasinda kaldim! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam öncelikle selamlar işlemci karşılaştırmanız bana kalırsa bi tık garip olmuş :D Orta üst segment ile, üst segmenti karşılaştırmışsınız. Haliyle en...
  • Elovee
    Elovee, GÜNCELLEMELER NASIL YAPILIYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Öncelikle merhabalar Bios güncellemesi oyunlarda FPS artışına neden olmaz hocam(sıkıntılı bi bios sürümü değilse eğer ki) Onun haricinde CS2, Valorant gibi...
  • Elovee
    Elovee, Pc ekranında cross var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam görsel çok küçük, anlaşılmıyor. Monitör ekranına geldiyse, monitör ayarlarına bakmanızı tavsiye ederim.
  • Elovee
    Final fantasy, gow ragnarog , valorant ı saymak kesinlikle doğru olmaz ancak valorant, Ekstra olarak kullandığım ekran kartı 3060 ti in GDDR6X olan modeli...
  • Elovee
    hocam R5 5500 3060 ti da bile dar boğaza sokuyor 2. nesil 3060 ti sahibiyim, R5 5500 ile kullanırken resmen sürekli kartın gücünü kısıyordu. r7 5700x3d ye...
  • Elovee
    Elovee, 120mm 3lü kasa fanı öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bütçenizi 2000 e çıkarabilirseniz hocam fiyat performans olarak en iyi fanlardan biri olan SilverStone Air Blazer 120R i öneririm, şuan güncel fiyatı 4 lü...
  • Elovee
    Elovee, FP Kasa fanı önerisi 3lü 12cm başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam aralarında 1000 tl gibi fark var ve 4 adet fiyatı ancak attığınız fanlar teknik olarak yarı performans gücünde
  • Elovee
    Elovee, İşlemci stres testleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bloatware i dolduran prime95 değil ise hocam öyle bir şey söz konusu değil, PC yeni formatlı Belirli kullandığım uygulamalar hariç uygulama bulunmamakta...
  • Elovee
    Elovee, FP Kasa fanı önerisi 3lü 12cm başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bütçenizi 2000 e çıkarabilirseniz hocam fiyat performans olarak en iyi fanlardan biri olan SilverStone Air Blazer 120R i öneririm, şuan güncel fiyatı 4 lü...
  • Elovee
    Elovee, Bu Kabloyu Nerede Bulabilirim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Türkiye sınırları içerisinde bulmanız biraz zor hocam, çin sitelerinden vesaire araştırmanız gerekli
  • Elovee
    Elovee, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde İşlemci stres testleri başlıklı bir konu açtı.
    Öncelikle cümleten selamlar Ryzen 7 5700X3D işlemcime Prime95,CPU-z gibi uygulamaların stres testlerini uyguladım. Prime95 te Blend teste (15 dakika kadar)...
    • Ekran görüntüsü 2025-02-04 121922.png
Top Bottom