Merhaba iyi günler zyxel VMG3625-T50B model modemim internet varken birden internet aşırı yavaşlıyor yada gidiyor 50 mbps internet birden 1 mbps oluyor dsl ve internet ışığımda sabit yanıyorken oluyor bunlar ve modemi kapat aç yapmayınca düzelmiyor. Modemi ilk aldığım sıralar böyle bir sorun...
Kasanın üstünde iki tane fan takmalık yer var ama birini sıvı soğutma borusu engelliyor bir tane taktımda az çok soğucağını düşünüyorum yanılıyor muyum?
Kral şuan aynı durumdan bende müzdaripim baya olmuş sen konuyu acalı acaba bir çözüm yolu buldunmu sistem aynı sadece işlemcim değik sistemi gamegarajdan aldım palit 3060 oyunlarda 79 derceyi görüyor
Kral r6 dyingl light 2 rdr2 spider man falan oynuyorum bu aralar 78 leri rahat görüyor 79 da oluyor 80'e dayanıyor ben artık sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünyorum kasanın yanındaki camı cıkarmama rağmen dying light 2 de 75 ten aşağıya düşmedi sıcaklık
1673384999
Hem kasa çok dar...
1673191307
kasa ve sıvı soğutma konumu resimdeki gibi alırken kasanın bukdar küçük olabileceğini düşünmemiştim ama küçükmüş ;) üstte taşıyabilceğim alan hiç yok
Bu sıcaklık değerleri ilerde bana sıkıntı çıkarırmı genelde 75-77 lerde sabit tutuyorum sıcaklığı hatta sp oyunlarda fps sabitleyip yarı yarıya düşürüp düşük gücte çalıştırıyorum 63 derecelerde oynuyorum
2022 nisan ayında almıştım ilk başlarda fazla oynama imkanım olmadığı için pek farketmemiştim malesef üst tarafa alamıyorum alan yetmiyor sadece ön tarafa takılıyor
1673190699
sistemin nedir hocam?
Merhaba arkadaşlar gamegaraj'dan aldığım Aquarius 5T11-RTX3060 sistemi kullanıyorum sistemin kasasında önde 3 arkada 1 tane fan var sistemi alırken 240mm sıvı soğutma taktırdım kasa küçük olduğundan sıvı soğutmanın fanlarını ön tarafa takmışlar kasada çok daralmış zaten küçük bir kasa güncel...