elsyus isimli üyenin son içerikleri

1. elsyus

[İade Başlattım] TCL 27p3a Pro Monitör ile İlk İzlenimler!!!

Daha sonradan düzeltigi söyleniyor ancak türkiye pazarındakiler red tint sorunu olan firmwarelı maalesef. Kullanıcılar kendilerince sorun bulmuş ancak bu tarz ürünleri piyasaya sunulması maalesef kötü,ancak dediginiz gibi abd ve ab ye sunulamayan ürünler bizim gibi nispeten 3.sınıf ülkelere...
  2. elsyus

Bu tarz monitörlerde hocam donanımsal çok yazılımsal problemler çıkıyor. Firmalarda daha sonra update edebilme özelligini sağlamıyorlar. Örn: Xiaomi G PRO 27İ modelinde red tint sorunu var.
  3. elsyus

Öneriler üzerine aldım bende farklı farklı forumlarda ingilizce ve türkçe araştırarak aldım ancak mini-led tv da iyi iş çıkarsada monitörlerde ve oyun,gündelik ve üretkenlik için bence yeteri kadar oturmuş değil ben cad,skp gibi statik görüntülerin uzun saatler kaldıgı uygulamalar kullandıgım...
  4. elsyus

Hocam iyi forumlar biraz geç döndüm. Öncellikle bahsedildigi gibi normal ips den daha iyi ancak eklenen LD artısının yanında maalesef eksisi de var blooming bence olması gerekenden fazla. Özellikle dizi/film izlerken bence üst ve alt kısımda siyah bantlar maalesef tam siyah olmuyor bloomingden...
  5. elsyus

TCL 27p3a Pro Almak Enayilik Midir?

TCL 27P3A modeline dair ilk izlenimlerim ve deneyimlerim şu şekilde: HDR ve Metin Netliği: HDR performansı gayet tatmin edici. Web ortamında metin keskinliği ve okunabilirlik günlük kullanım için oldukça yeterli bir seviyede. Işık Sızması ve Kontrast (Local Dimming Kapalı/Standart): 16 inçlik...
  6. elsyus

TCL 27p3a Pro Almak Enayilik Midir?

Hocam ben deneyimlemek için aldım bu fiyat bandında Lenovo Legion 27Q-10 var oled eğer yanma riskini aşırı dert etmiyorsanız onu da edinebilirsiniz, ben tcl alırken sabit simgelerden kaynaklı aldım. Oled görüntüsü yok ancak ipsden de iyi seviyede ne beklediginiz ve ne istediginize baglı ben de...
  7. elsyus

🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Hocam N11 de resmi satıcı sağlamıyor galiba. Farklı bir satıcı var n11 de o yüzden hb dan alıcam açıkcası pro olmayan versiyonun ne zaman gelecegi belirsiz 1000-1500 liranında hesabını yapmıcam taksitli alınca zaten aradaki fark eriyor.Teşekkürler yardımcı oldugunuz için
  8. elsyus

🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Hocam günaydınlar fiyatını hakediyor mu günün sonunda acaba? İş geregi maalesef oled kullanamıyorum,sabit hudlarım oluyor ve yanma riski yüksek oluyor maalesef. Arkadaşınızın 27G64 deneyimleyebildiniz mi siz F/P olarak hangisini önerirsiniz teşekkürler.
  9. elsyus

Hocam blooming ve local diming kapalıyken ips glow oranı ne derece de acaba çıplak gözle bakıldıgında standart ipse göre?
  10. elsyus

11-12 Bin TL Bütçeye 27 İnch Monitör Önerisi

Evet henüz yerel bir inceleme yok maalesef modeller iyi duruyor
  11. elsyus

11-12 Bin TL Bütçeye 27 İnch Monitör Önerisi

KTC de kronik ips glow sorunu var hocam ona dikkat ederek alın.
  12. elsyus

OLED MONİTÖR Alınır mı?

Merhaba aldınız mı iş-oyun için istiyorum bende bir sorun oldu mu
  13. elsyus

12.000 TL Bütçe ile 27 İnç 2k Ips Monitör Önerisi

Tamamdır hocam dell sipariş edecegim. Size de hayırlı olsun testlerde bir problem çıktı mı?
  14. elsyus

12.000 TL Bütçe ile 27 İnç 2k Ips Monitör Önerisi

Bütçe maksimum 12.000 TL. Asus ROG Strix XG27ACS biri bu model. Dell Alienware AW2725DM öbürü de bu. Renk doğruluğu, IPS glow az olması gibi özellikler önemli. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerebilirsiniz. İş+Oyun için alacağım. Not: VA panel önermeyin.
  15. elsyus

H410 mu Bloody gr370 mi?

Bütçe maksimum 2000tl kablosuz terciheen beyaz bir kulaklık aarıyorum ama rengi göz ardı edebilirim. Hangisi tercih etmeliyim:
Geri