ElvanC isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Enermax StarryFort SF60H Kasaya Bu soğutucu olurmu

Arkadaşlar Aldım yardımcı olanlara teşekkür ediyorum kurulumu falan çok rahattı rgb li olanı aldım kablolamasını kasanın fan rgb si ne bağladım ancak rgb leri yanmadı anakartımda argb desteği olmadığından muhtemelen çözüm bilen varsa yazabilirse sevinirim.
  2. E

ya şimdi rgb si değişebiliyorsa eğer alması mantıklı benim anakartım desteklemiyor b450m pro s var asusun argb desteği yok onunda uygulaması falan olsada kontrol edebiliyor olsam çok iyide tabi durmadan dönen renkler yerine tek renk seçiliyorsa kesinlikle rgb li alınır
  3. E

tamamdır teşekkürler ışıksız modeline bi bakıyım bulabilirsem onu alıyım 1751489201 https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  4. E

zatewn düşünmğyorum sıvı soğutma da kasaya sığarmı sence bu bide rgb si kapanıyormu bilgin varmı
  5. E

Çözüldü✓ Amd Oyun Oynarken Kapanma,Donma Sorunu Çözüm

markanın sağlayıcı sitesine girip drivers diye bir seçenek varmı diye bak şuan güncel driver kullanıyorum 25.6.1 di sanırım şuanki yanlışda olabilir bi sıkıntı yok pc de
  6. E

Merhaba Kasa olarak [H3 id='Enermax+StarryFort+SF60H']Enermax StarryFort SF60H [/H3] kullanıyorum linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/549701/enermax-starryfort-sf60h-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/ soğutu olarak bunu almak istiyorum kasa için çokmu büyük...
  7. E

hiçbir sorun olmadan çalışıyorsa hiç kurcalama bile zaten arada sırada hatalat illahaki verir donanımsal sonuçta attığın bu fotoğraf ve bilgilerde bakan kişilerin işine yarıyabilir konuya verdiğin destekd için teşekkürler driver kısmına gelirsek ben güncel driver yerine ekran kartının marka...
  8. E

yani tam emin olmamakla beraber ram mhz ini 3200 e çektikten sonra ve bu ayarlamaları yaptıktan sonra herhangi bir kapanma yaşamadım bide ekran kartını OC den Slient moduna çektim üstündeki tuştan
  9. E

Gta 5 Fotoğraftaki konum neresi

bitane sunucuda black market burda
  10. E

yeri bulduk ardakaşlar lspd nin garajının orasıymış
  11. E

baktım ve arkadaki gibi modern yerler yok o tarafda
  12. E

sordum yaklaşık 2 saatlik bir arama yaptık kendisiyle sonuç yok
  13. E

her yerine baktım oranın bulamadım 1744219700 ls custom ın ordaki köprünün oralara da baktım malesef göremedim
  14. E

Arkadaşlar burası neresi 2 gündür arıyorum ama hiçbir türlü bulamadım
  15. E

Oyunlarda Ekran Karıncalanıyor - RX 6700 XT

vallaha öyle çok araştırmadım aşırı da rahatsız edecek düzeyde olmadığından çok üstüne düşmedim ama çözersem iletişime geçicem sizinle eğer yaşadığınız başka sorunlar varsa son açtığım konuya bir göz gezdirin isterseniz
Geri