Arkadaşlar Aldım yardımcı olanlara teşekkür ediyorum kurulumu falan çok rahattı rgb li olanı aldım kablolamasını kasanın fan rgb si ne bağladım ancak rgb leri yanmadı anakartımda argb desteği olmadığından muhtemelen çözüm bilen varsa yazabilirse sevinirim.
ya şimdi rgb si değişebiliyorsa eğer alması mantıklı benim anakartım desteklemiyor b450m pro s var asusun argb desteği yok onunda uygulaması falan olsada kontrol edebiliyor olsam çok iyide tabi durmadan dönen renkler yerine tek renk seçiliyorsa kesinlikle rgb li alınır
markanın sağlayıcı sitesine girip drivers diye bir seçenek varmı diye bak şuan güncel driver kullanıyorum 25.6.1 di sanırım şuanki yanlışda olabilir bi sıkıntı yok pc de
Merhaba Kasa olarak
[H3 id='Enermax+StarryFort+SF60H']Enermax StarryFort SF60H [/H3]
kullanıyorum linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/549701/enermax-starryfort-sf60h-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/
soğutu olarak bunu almak istiyorum kasa için çokmu büyük...
hiçbir sorun olmadan çalışıyorsa hiç kurcalama bile zaten arada sırada hatalat illahaki verir donanımsal sonuçta attığın bu fotoğraf ve bilgilerde bakan kişilerin işine yarıyabilir konuya verdiğin destekd için teşekkürler
driver kısmına gelirsek ben güncel driver yerine ekran kartının marka...
yani tam emin olmamakla beraber ram mhz ini 3200 e çektikten sonra ve bu ayarlamaları yaptıktan sonra herhangi bir kapanma yaşamadım bide ekran kartını OC den Slient moduna çektim üstündeki tuştan
vallaha öyle çok araştırmadım aşırı da rahatsız edecek düzeyde olmadığından çok üstüne düşmedim ama çözersem iletişime geçicem sizinle eğer yaşadığınız başka sorunlar varsa son açtığım konuya bir göz gezdirin isterseniz