ekran kartı bulmak çok zor ondan olabilir zaten bu sistemin son edition ekran kartını ben ayırdım bu aralar fiyat dinlemiyor gibi bu arada ram önerin varsa yazar mısın
Aşağıdaki linkte bulunan hazır sistemi almak istiyorum ram seçiminde çok kararsız kaldım anakart Biostar Racing Z490A-Silver DDR4 4400+S+GL LGA1200 olarak kalacak sisteme uygun fiyat performans 2x8 gb ram için yardımcı olur musunuz?
Mastory 7T-10 | Game Garaj
hep laptop kullandım 17,3 inc şimdi masaüstü alacağım monitör olarak 2k 165hz 2 monitör beğendim biri 32inc biri 27 inc mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum film youtube takılıyorum bir de tradingwiew ve binance da takılacağım 32 inc çok büyük gelir mi bana veya pikseller daha belli olur mu gözüme...
ya bu rtx 3080 lerde işlemciye çok yüklenmeyecek diyorlardı gandırıldık mı şimdi niye böyle oldu :D
1600258225
fiyat olarak 20bine yakın olur diye tahmin ediyorum ekran kartı henüz çıkmadığı için bişey diyemem
Başlıkta da belirttiğim gibi hep laptop aldım fakat masada kullandım eskiden yatağımda da kullanıyordum ama sırf bunun için laptop almanın mantıklı olmadığını düşünen pek çok insan var bende 15bin lirayı laptop yerine bir masaüstü sisteme harcasam nasıl bir oyun zevki yaşarım bunu sizlere...