Cihaz daha bugün elime ulaştı ve inceleme fırsatım oldu herşeyine incik cıncık gibi baktım bir sorun gözükmüyor. Kutu daha önce açılmış içine tr adaptörü konulmuş. Bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum ithalatçı alan çoğu kişide böyle geliyormuş galiba. Tek kafaya taktığım nokta orta siyah...
tamamdır hepsini kontrol edicem dediklrinizin muhtemelen cumartesi günü gelecektir. O zaman kontrol edeceğim.
1771548254
8 adet ölü pixelli monitör göndermişlerdi 8 tane monitörün hepsinde de ölü pixel veya pixel çakışması vardı hepsinin iadesini şartsız koşulsuz direkt geçtiler. Üstüne üstlük...
O yüzden ürün de sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? daha önce hiç görmedim ps5 yani hiç dokusunu vs bilmiyorum bu yüzden çakma olup olmadığını veya üründe yazılımsal bir sorun olmadığını veya kol'da bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Merhaba daha bugün playstation 5 slim versiyon aldım. Redura adlı satıcıdan ve amazondan satın aldım. Sizce bir sorun çıkar mı? cihazda herhangi bir sorun olur mu? satıcı güvenilir midir? bu soruları almadan önce sormalıydım ama stokta sadece 1 adet kalmıştı hızlıca almak istedim bu yüzden biraz...
Hocam genel olarak herkes şikayetçi razer scroll konusunda kötü bir firma. Yani sadece chatgpt'ye kronik sorunları hakkında kaynak sorsan sana tonlarca reddit veya razer forumundan bilgi ve kaynak verir. Giriş seviye mouse çünkü bunlar
Bende mi sorun oldu bilmiyorum ama 2 tane bu mouseden sipariş etmiştim hem laptop'um hem de masaüstü bilgisayarım için ikisinde de scroll tuşu bozuldu 1 yılı doldurmadan hemde ama ufak bi araştırma yaptığımda kronik arızalı olduğunu öğrendim. Alacaklar bu konuyu gözden geçirsin.
Aktif olarak razer blackshark v2x kullanıyorum kablosuzuna geçmek beni çok tatmin edecektir. Şuan kullandığım kulaklıktan herhnagi bir eksisi varmı veya kötü bir yanı?
Neredeyse 4 senedir qcy'nin kulaklık ürünlerini kullanıyorum. Şu anda kullandığım model bu ve söyleyeceklerim tek kelimeyle kusursuz. Ben müzik dinlemek ve film izlemek için aldım. Günde en az 4 5 saat kesintisiz müzik ve uyurken de yağmur sesleri vs dinliyorum yani bu kulaklıkla neredeyse 13 14...