Böyle yazmışlar ama klasik kupon taktiği belki tüm ürünler bile olmayabilir.
1780585162
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_koenic-ktf-1026-tr-tower-fan-1250669.html
Alınır mı? :D
Heyetler faturaya değil ödeme yapıldı mı? sözleşme oluştu mu? stok var mı? kriterlerine bakar. Satış sözleşmesi tüketicinin internet sitesinden siparişi onaylayıp ödemeyi yaptığı an kurulur ve tarafları bağlar. Fatura sadece bu satışın mali ve vergisel olarak belgelendiginin kanıtı oluyor. Sizin...
Hocam e devletten Tüketici hakem heyeti kısmına gelip ordan ilerleyin. Sizi farklı bir siteye yönlendiricek ve bilgilerinizi isteyecek.
Gerisini yapay zeka ile halledebilirsiniz. Gece erken yattım kusura bakmayın.
Bende şikayetimi yaptım.
Yazdıklarım bu şekilde:
Mesafeli Satış Sözleşmesine Aykırı Haksız Sipariş İptali ve Ürünün Aynen İfası Talebi
Tarafımca 1 Haziran 2026 tarihinde saat 19:38'de, Media Markt Turkey Ticaret Limited Şirketi internet sitesi üzerinden "KOENIC KTF 1026 TR TOWER FAN" isimli...
Akşamüstü topluca ''ticaret bakanlığı reklam ve haksız ticari uygulama şikayeti'' başvurusu yapalım. Tüketici hakem heyetine de başvuralım topluca. Aynı ürün ve aynı gün onlarca şikayet ve başvuru gelirse daha fazla ciddiye alırlar diye düşünüyorum.
1780394218
Bunun arkasına saklanamazlar...
THH'ye başvurmak lazım. E-devletten arama kısmına Tüketici hakem heyetleri başvuru işlemi sisteminden başvuru yapabiliriz ama toplu yapicaksak en garantisi ticaret bakanlığı reklam ve haksız ticari uygulama şikayeti başvurusu yapmak sanırım
Fiyatı 2 gün boyunca kontrol etmeyen veya değiştirmeyen firma kendi kusurunun faturasını tüketiciye kesemez. Biz aslında bir anlaşma yapıyoruz. ürünü satın alıyoruz, para kesiliyor ve onaylanıyor. Fiyat hatası da olamaz. Fiyat hatası olsa 5900 TL yerine 59 TL veya 5.9 TL gibi bir şey olurdu ve...