Elyasa Batuhan Güneş isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ HP Bilgisayarda biosa giremiyorum

HP Victus 16 ryzen 7 7840h, rtx4060 laptopum var. Aynı sorunla karşılaştım. Mouse dahil bütün girişlerdeki aygıtları çıkartın. Biosa bu şekilde girin. Herhangi bir usb aygıt takılıyken cihaz biosa giremiyor.
  2. E

YENİ modeme geçeceğim fakat dsl portu yok wan portu var ve nasıl yapacam

Fİber için altyapının desteklemesi gerek.Hem zaten altyapın fiber destekliyor olsa türknet paketini fiber olarak verirdi.
  3. E

Dediğim gibi fiber internetin yoksa modemi kullanamazsın.Değiştirebilirsen cihazı değiştir.
  4. E

WAN portundan fiber internet bağlayabilirsin.DSL i kullanabileceğini sanmıyorum.
  5. E

Format atarken böyle kaldı ne yapmalıyım

Daha önce format atarken bende de olmuştu bu sıkıntı , sonra başka ıso kullanmıştım düzelmişti.
  6. E

Format atarken böyle kaldı ne yapmalıyım

Kullandığın ISO düzgün mü Ya da format esnasında pc ye müdahele ettin mi
  7. E

C diskini genişletme aktif değil

Evet bende c yi bu programla genişlettim.
  8. E

C diskini genişletme aktif değil

Disk düzeneleme programı kullanarak genişletebilirsin. minitool partition wizard işini görür
  9. E

Bad sector nasıl onarırım

Bad sectorleri onaramazsın.Programlarla bad sectorleri kullanım dışı bırakabilirsin
  10. E

Başkasının kullanıcı adı şifresini girerek onun hızına ulaşabilir miyim?

Kullanıcı adı, adrese bağlı olduğu için yüksek ihtimalle bağlanamazsın ve bağlanmaya çalıştığın operatör hat sahibine haber verir.
  11. E

Bilgisayar Çalışıyor Ancak Ekrana Görüntü Gelmiyor

Dahili grafik varsa kabloyu ona takıp çalıştırmayı dene açılırsa ekran kartı driverını güncelle yada eski sürücüyü yüklemeyi deneyebilirsin.
Geri