artık yıl 2024 olmuş iken ddr3 gibi bir eski parçayı sıfır almak kadar saçma bir şey yok. İkinci ele yönelin. Artık sıfıra ddr4 parçalar almak bile bazen absürt oluyor.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3tCyBhDBARIsAEY0XNl1pvFq44fgGYw52-nOjhhoPtdf-Fpt8xGN2_8iT8-2MdcRXSjm0hUaApZyEALw_wcB
O bütçe aralığında en iyisi budur fakat attığınız MSİ ve...
Attığınız alınmaz. Size önerim aşağıdakilerden biridir bu bütçede en iyi monitörler bunlar. Sizin yerinizde olsaydım biraz daha bekleyip indirimde 4400e en sondakini alırdım en iyisi o.
3700 TL...
Kablolu veya kablosuz fark etmez. (kablosuz olması daha iyi)
RGB ayarlabilir (yani yazılıma sahip) mouse önerebilir misiniz?
Yurtdışından almayı düşünmüyorum.
Alttaki attığım mouseyi uzun zamandır kullanıyorum alışık olduğumdan buna benzer olursa daha iyi olur. Bütçe 800-1500 arası.
Yerinde olsaydım eğer 2k-4k monitörüm yoksa alttakini alırdım 7700xtli olan. Çünkü diğerinin tek avantajı ekran kartının yüksek olması o kadar. İlerde elindekini satıp daha iyi ekran kartı alırsın daha rahat olur. 7700xt de 1080p için çok yeterli bir kart.
%60 veya az daha büyük modellerden olabilir ama numpad tuşlarının olmasını istemiyorum.
Kablolu veya kablosuz olması fark etmez.
Rengide fark etmez beyaz olursa daha iyi olur ama en önemlisi aydınlatması bölgesel değil ayarlanabilir RGB olsun. Marka takıntım yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçe...