Bu üründen 2 adet almıştım, bir tanesinde mıknatıs hiç çıkmadı. Diğeri tam paketti 2 adet mıknatısıyla beraber gelmişti sorunsuzdu kurulumunu yaptım ve...
Bence adamlara verirsin ama adamlar tamir edemediği sürece ürün değişim olursa değişim diye bişi yok orası kesin anca para iadesi alırsın ama bu kısımda...
Kısmi iade alan kişiler 30 Gün iade süresinde + 1 yıl Amazon garantisinde hiçbir şekilde iade edemiyor ve örnek veriyorum bir monitörün sıkıntısı olduğunda...
aynrn öyle Abi her şeyi açık açık yazıyorlar bir de bunlar suistimal edince adamların iyi niyeti de ellerinde patlıyor ondan sonra neden Türkiye’deki...
'' O kadar para veriyoruz kusuru es mi geçelim '' değil de 2. el ürün aldığımız için gelecek ürünün her halinde hazırlıklı olalım. 2 tane yeni gibi aldığım...
Keşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..
Temu iade konusu gibi olacak.
Yakında açarlar hatta...
Ben oled alcak adam yanına bir de güzel soundbar alır diye düşünüp koymadıklarını düşünüyorum :D Belki de ısınma muhabettinden falandır, bir de oledler...