em1r oK? isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Çööök vatan sistem 52 kuruş !!!!!

bunu alıp iptal edilince ‘’ tüketici hakem heyetine basvurucam ‘’ diyen yüzsüzler doluşur şimdi
  2. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Konumu amerikada gösterip kodu kullanmanın bi zararı olur mu ki ? Sonuçta amerikada değiliz, bi yaptırım olur mu :D
  3. E

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

ben de bekliyordum, 14 pro ile 15 proya aldım ama 16 proya koymamışlar üzdü..
  4. E

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

16 Pro magsafe baktım da koymamışlar sanırım, iki tane kılıf çektim yine de. Konu için teşekkürler
  5. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yani arada sadece 5k fark var, ben almazdım, çoğu kişinin de alacağını sanmıyorum. Ancak kutusu açılmadan direkt iade falan olduysa kabul edilebilir bu ürün bence
  6. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sıfırı 46k, satmayı bırak kullanmak için bile düşündürtüyor insanı değer mi diye. Pil durumu vs nasıl kullanılmış mı cihaz? Kozmetik ?
  7. E

Kasam 2. el satışta ne kadar eder?

Evet hocam hazır sistem olarak satın almıştım ramleri sonradan değiştiririm dedim uğraşmadım da sonra oyun oynamayı da kesince hiç uğraşmak istemedim. Sonra ram fiyatları %100++ arttı :D Sağlık olsun bakacağım. teşekkür ederim.
  8. E

Farkındayım hocam normalinin 2 3 aşağısına hesaplayıp yazacağım zaten de ortalama 40 45 arası çıkıyor sanırım, da satıp yakın performansta alacağım bir şey de sanırım yok
  9. E

Evet ben de sıfır sistemlere baktım hazır olarak, iyi bi fiyat göremedim bu sefer cidden fiyatları yükselmiş sanırım sistemlerin
  10. E

5060 sistemlere yazılan fiyatlar 35 civarında falan ortalama gördüm şimdi, 5060ti'den güç olarak daha iyi diye biliyorum illa yükseklere alıcısı çıkar da hangi fiyat skalasında olması gerekli acaba ona bakıyorum
  11. E

işlemci : 7500f ekran kartı : zotac 4070 super twin edge anakart : asus prime b650m-r ssd : crucial 1 tb p3 plus m2 ram : xpg lancer blade 2x 8 gb 5600mhz cl46 kasa : thermaltake s200 tg mesh white 650W 80+ ARGB 3x120mm Soğutucu : Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 6 - 7 ay garantisi...
  12. E

❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

Evet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyor :D Ufak bilgisayar kasası kadar bir şey bu nereye taşıyacağım bunu :D Evde kullansam da sanırım dediğin gibi %50 üstüne çıkartamam :D Emberton günlük kullanıma bir...
  13. E

❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

woburn 3 siyah aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi
Geri