Oled olunca da parlak makbule geçer gibi bir düşüncem vardı benim de. Şimdi odaya 2. pc alacağım ona monitör bakıyorum da Oled’i alırsam kendi sistemime koyardım 😀KTC iyi diyorlar ondan devam edeyim, teşekkür ederim.
20 kadar ne alınır eve geçtiğim zaman bakacağım, oda ışık almıyor.
KTC monitörü almayı düşünüyordum 2k 320hz olan ama 8/9 lira çıkabilirim eğer değecekse.
Arkadaşlar monitörüm samsung g65b, monitörün hoparlörünü kullanıyorum dün böyle bi sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtım müzik açtım ses 1 saniye var 2 saniye yok sürekli kesilip duruyor. Kulaklığımı taktığımda ses sorunsuz ama monitör hoparlöründe sıkıntı var ne denesem yapamadım. Yaşayan var mı...
Akakçe indirim kovalıyor olabilirsiniz ama fiyat geçmişine bakıp atın en azından, ilk nesiller olduğunu bilip atın. Anakart durumu kombine durumu nedir ona bakın da atın milletin zamanını çalmayalım boş yere.
Asus rog keris ıı mouse kullanıyorum, scroll tuşunda takılmalar oluyor garantiye göndermek için ne yapmalıyım? İncehesaptan satın almıştım garantisi devam ediyor nereye göndereceğim? Link vs yardımcı olabilecek var mı ?