yani arada sadece 5k fark var, ben almazdım, çoğu kişinin de alacağını sanmıyorum. Ancak kutusu açılmadan direkt iade falan olduysa kabul edilebilir bu ürün bence
Evet hocam hazır sistem olarak satın almıştım ramleri sonradan değiştiririm dedim uğraşmadım da sonra oyun oynamayı da kesince hiç uğraşmak istemedim. Sonra ram fiyatları %100++ arttı :D Sağlık olsun bakacağım. teşekkür ederim.
Farkındayım hocam normalinin 2 3 aşağısına hesaplayıp yazacağım zaten de ortalama 40 45 arası çıkıyor sanırım, da satıp yakın performansta alacağım bir şey de sanırım yok
5060 sistemlere yazılan fiyatlar 35 civarında falan ortalama gördüm şimdi, 5060ti'den güç olarak daha iyi diye biliyorum illa yükseklere alıcısı çıkar da hangi fiyat skalasında olması gerekli acaba ona bakıyorum
Evet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyor :D Ufak bilgisayar kasası kadar bir şey bu nereye taşıyacağım bunu :D Evde kullansam da sanırım dediğin gibi %50 üstüne çıkartamam :D Emberton günlük kullanıma bir...