Rdr 2 Grafik Sorunu Önceden Bu durumu Yaşamıyordum ama artık nedense gözüme batmaya başladı önceden kaymak gibi olan görüntü şuanda nedense çamur gibi Ekran Kartım 4060 Fotoğrafı Bıraktım Bilen Biri Varsa Yardımcı olursa çok memmun olurum cidden çok kötü bir durum oyun keyfimi yerle bir ediyor
Minecraft ta önceden olmayan bu sorun karşıma çıktı nedense grafikler böyle görünüyor bilen biri söyleyebilirmi nasıl düzeltebilirim çok rahatsız edici bir görüntü oluyor özellikle 1.20 gibi daha yeni sürümlerde dahada beter görünüyo.
Gta 5 oyununda Grafikler kötü görünüyo uzak taraftaki nesneler araçlar vb hafiften pikselli blurlu gibi görünüyo ekran kartım rtx 4060 kullanıyorum msaa 8x te fxaa açık aynı sorunu forza horizon 5 tede yaşamıstım olmuyo diye sildim monitörde excalibur 31.5 inc 240 hz 1080P
XBOX ONE S Cihazımda Önceden Kasmayan Oyun Kasmaya Başladı Forza Horizon 5 oyununda önceden akıcı bi şekilde oynarken artık çok bariz kasmaları hissedebiliyorum nedenini bilen yardımcı olursa çok sevinirim
bilgisayar Kasamın Masada Durmasını İstiyorum ama yer yok Ne Yapabilirim ? yerde çok fazla tozlanıyor ve sürekli silme durumunda kalıyorum masaya koyamıyorum çünkü yer yok masanın sağ tarafı biraz boşluk var yerde duruyor masayı büyütmek gibi veya ek bişey eklemek gibi neler yapabilirim