Emcq isimli üyenin son içerikleri

1. Emcq

20k'ya laptop almak istiyorum

anlıyorum teşekkürler peki bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?
  2. Emcq

Teşşekürler hocam ben de şöyle bişey buldum düşünceniz nedir...
  3. Emcq

Kız kardeşime okul için kullanabileceği bir laptop almak istiyorum. Çok oyun oynayan birisi değil fakat alt segment bir ekran kartı olursa kötü olmaz.
  4. Emcq

Öneri 30k bütçe ile kendime telefon arıyorum

anlıyorum öneri için teşekkür ederim
  5. Emcq

Hocam yenilenmişler hakkında ne düşünüyorsunuz? s22 ultra yenilenmişler de neredeyse aynı fiyatta
  6. Emcq

30k bütçem var ve telefon almayı planlıyorum fakat ne alamam gerektiğinden emin değilim
  7. Emcq

❌İndirim Bitti! Pc için Microsoft gamepass 5.90 tl

aldım ben de çok teşekkürler
  8. Emcq

Yardım Telefon çalışıyor fakat ekran siyah

Telefon iphone SE 2. nesil 3 yıl önce alındı ve garantisi sanırsam ya bitti ya da bitmek üzere Telefon 2 saat önce kullanmıştım ve gayet normal çalışıyordu fakar yaklaşık 30dk önce telefonu kullanmayı denediğimde ekran açılmadı. Başka bir telefondan bu telefonu aradığım zaman çalışıyor ve...
  9. Emcq

Yardım 13500tl Bütçeli laprop tavsiyesi

Grafik tasarımları için kullanacağım o yüzden ekran kartının iyi olması önemli.
  10. Emcq

İtopya 12100f+3060 ne zaman gelir

Ortalama 1-2 hafta
  11. Emcq

28500 bütçeli Kasa önerisi

Hocam Game Garaj hakkında pek bir bilgim yok ne kadar güvenebilirim? Müşteri hizmetleri nasıl? Bir de iade durumu oluyor mu olursa kolaylık sağlıyorlar mı? Öneriniz için çok teşekkürler dikkate alacağım
  12. Emcq

28500 bütçeli Kasa önerisi

Hazır sistem olursa daha iyi olur.
  13. Emcq

Öneri Hangi monitörü almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-165-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=Nethouse...
  14. Emcq

Yardım Geçtiğimiz günlerde bir monitör almıştım fakat iade etmek istiyorum

Tamam çok teşekkürler.
  15. Emcq

Yardım Geçtiğimiz günlerde bir monitör almıştım fakat iade etmek istiyorum

Arayınca mesai saatlerimizin dışındayız diyor hocam. Söyleyebilceğiniz bir şey varsa yardımcı olur. İade edip başka bir model almak istiyorum.
Geri