1742757622
ben daha önce telefoncuya yaptırmıştım tuşun içinde ufak ufak yuvarlak altın renginde bilyeler oluyor onların yeri oynarsa sorun oluşturuyor...
dostum aynı cihaz bendede var her şey okey ama bütün tuşlarında sorun var bendede aynı sorun oldu ve tuş değişmediğin sürece asla gitmeyecek bı sorun valla...
net iPhone 12 bunun araştırmasını bende yaptım ama android cihazlar ilk senesinden sonra çok bozuyor 12 alsan rahat 3-4 sene gider hatta değişmek istemezsen...
teşekkür ederim dostum anladığım kadarıyla saçma sapan işlermiş bir sürü bu tarz hesabı açıp para kazanan kişiler var bende bu nedenle herkes kazanıyor...
anladim teşekkür ederim net olarak bilen kişilerin yorumlarınıda bekliyorum çünkü suç olduğunu düşünüp cimere şikayet eden bir tayfada var acaba herhangi...
anladım teşekkür ederim bu sekilde para kazanan bir sürü sayfa var ve bir kısım suç olduğunu bir kısımda suç olmadığını savunuyor yüksek ihtimalle anayasada...
bazı kişiler çok övüyor küçük İstanbul falan diyerek gitmem gerektiğini söylüyor ki övenler kadar gitme diyenlerde var ne yapmam gerekiyor bilen giden gören...
eğer şehir içi içinse yumurta kasa cliolar iş yapar ama şehir dışına daha çok git gel yaparsan Opel Astra 1.6 benzinlileri tercih ederim benim fikrim bu...
Örneğin: R6 almak için para topluyorum gün 1 gibi videolar yapılıyor. İnsanlardan bu parayı almak suç mu veya suç ise suç sayılmayan bir yöntem var mı?