• E
      emdifk, OPPO A74 güç tuşu takılı kaldı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1742757622 ben daha önce telefoncuya yaptırmıştım tuşun içinde ufak ufak yuvarlak altın renginde bilyeler oluyor onların yeri oynarsa sorun oluşturuyor...
    • E
      emdifk, OPPO A74 güç tuşu takılı kaldı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      dostum aynı cihaz bendede var her şey okey ama bütün tuşlarında sorun var bendede aynı sorun oldu ve tuş değişmediğin sürece asla gitmeyecek bı sorun valla...
    • E
      emdifk, Bu seçim olayı nedir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anladım teşekkür ederim
    • E
      emdifk, Gündem kategorisinde Bu seçim olayı nedir ? başlıklı bir konu açtı.
      herkes carsilara oy kullanma telaşına düşmüş şekilde iniyor , ben olayı anlayamadım bu seçim ne seçimi ve neden yapılıyor
    • E
      emdifk, İPhone 12 vs Samsung A 55 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      net iPhone 12 bunun araştırmasını bende yaptım ama android cihazlar ilk senesinden sonra çok bozuyor 12 alsan rahat 3-4 sene gider hatta değişmek istemezsen...
    • E
      emdifk, Kocaeli'de üniversite okunurmu ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anladım bende düşünüyorum zaten şimdiden teşekkür ederim
    • E
      emdifk, L başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      teşekkür ederim dostum anladığım kadarıyla saçma sapan işlermiş bir sürü bu tarz hesabı açıp para kazanan kişiler var bende bu nedenle herkes kazanıyor...
    • E
      anladim teşekkür ederim net olarak bilen kişilerin yorumlarınıda bekliyorum çünkü suç olduğunu düşünüp cimere şikayet eden bir tayfada var acaba herhangi...
    • E
      anladım teşekkür ederim bu sekilde para kazanan bir sürü sayfa var ve bir kısım suç olduğunu bir kısımda suç olmadığını savunuyor yüksek ihtimalle anayasada...
    • E
      emdifk, Eğitim kategorisinde Kocaeli'de üniversite okunurmu ? başlıklı bir konu açtı.
      bazı kişiler çok övüyor küçük İstanbul falan diyerek gitmem gerektiğini söylüyor ki övenler kadar gitme diyenlerde var ne yapmam gerekiyor bilen giden gören...
    • E
      ama sonuçta dmden alınıyor yani reelslerde IBAN paylaşımı yapilmiyorki
    • E
      emdifk, İlk araba önerisi 350-400 bin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      eğer şehir içi içinse yumurta kasa cliolar iş yapar ama şehir dışına daha çok git gel yaparsan Opel Astra 1.6 benzinlileri tercih ederim benim fikrim bu...
    • E
      emdifk, Sosyal Medya Platformları kategorisinde L başlıklı bir konu açtı.
      Örneğin: R6 almak için para topluyorum gün 1 gibi videolar yapılıyor. İnsanlardan bu parayı almak suç mu veya suç ise suç sayılmayan bir yöntem var mı?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,715
Üyeler
170,594
Son üye