Arkadaşlar merhabalar kendime yavaş yavaş bir sistem kurmak istiyorum anakart b650 biostar versiyonu işlemcim başlıktaki gibi Ryzen 5 7500F ikinci el olarak rx 6700xt almak istiyorum 10.000 e buldum. Uyumlu olur mu ? Rtx 5060 bakıyordum ancak 15 bin isteniyor en az beni aşıyor maalesef. Teşekkür...
Arkadaşlar merhabalar önceki yaz cehennemi yaşadım bu yaz klima almak istiyorum.Aklımda Samsung Bosch var şuanlık bazı arkadaşlar baymak öneriyor ama şikayetleri gördüm biraz çekindim açıkçası uzaktan da kontrol etmek istiyorum o yüzden biraz Samsung’a kayıyorum lütfen 30 bini geçen klimaları...
Arkadaşlar merhabalar 45 bin maksimum bir bütçem var bu iki tvden birini almak istiyorum öncelikle kesinlikle 75 inç istiyorum küçüklükten beri büyük tv hayali kuruyorum belki cok düşük bir ihtimal ilerde ps alabilirim sizce hangisini almalıyım? Ayrıca GeForce now bu tvlerde kullanilabilir mi ...
Hocam İstanbul’da yaşıyorum ben dediğiniz gibi öyle aman aman bi kar yağmıyor ancak sinopa gidip geleceğim ne olur bilmiyorum o yüzden ne almam gerektiğini
Arkadaşlar merhabalar suv aracıma kış lastiği arıyorum İstanbul’da ikamet ediyorum ancak memleket sinopa gitmeyi düşünüyorum. Bu yüzden kötü bir marka almak istemedim sizce continental wintercontact mı almalıyım bridgestone blizzak 6 mı ? Aralarında 2800₺ fark oynuyor continental daha pahalı.
Merhabalar HP victusun bu modelini düşünüyorum ancak piyasada hall sensör arızası dolanıyor size sormak istediğim bu modelde hala devam ediyor mu ? Bütçeye bu özelliklerden daha iyi bilgisayar göremedim 40k ya kadar önerilerinize açığım.
Merhabalar vestelin 55QA9701 Modelimi almak istiyorum suanda 18.500₺ den satılıyor sizce alınır mı ? Uzun yıllar kullanmak istiyorum film ve maç izlerim oyun vs oynamam şimdiden teşekkür ederim :)
Merhabalar televizyon arayışındayım oldukça uzun yıllar kullanmak için sağlam bir şey arıyorum o yüzden aklımda Samsung’un bu modeli var suanda vatanda 24.699₺ Sizce alınır mı ? Sadece film YouTube bir de normal kanallar için kullanılacağım oyun vs yok. fiyatı Kasım indirimlerinde daha da düşer...
Teşekkür ederim 🙂 bir sorum daha olacak peki ben bu telefonu internetten ödedim bugün mağazaya gidip alacağım herhangi bir garanti durumunda mağazaya mi götüreceğim yoksa internetten mi kargolayacagim bilginiz var mı ?
Merhabalar vatan bilgisayardan telefon alacaktım uygulamada gezerken normalde fiyati 38.800 olan telefonu appe özel diye kampanya sunarak 36.000 TL yapmış bende kaçırmayıp alayım dedim ancak neden bu kampanyalar mağazada değilde internette oluyor ? Mağazadan alınan Telefondan herhangi bir...