Emigrant_TR isimli üyenin son içerikleri

1. E

Geforce now ses gelmiyor

Merhaba Geforce now üyeliği aldım homatics tv boxa yükledim oyunları açıyor steam hesabımı bağladım fakat oyunların hiçbirinden ses gelmiyor bunun çözümünü bilen var mı tv nin ses ayarlarını box ın ses ayarlarını hepsini denedim olmadı birde tv 4k ben 2 k paket aldım ama ayarlarda sadece 1080p...
  2. E

Turknet Yıldırdı Artık!

Kardeşim son 1 aydır bu olay bende aşırı şekilde çoğaldı önceden oluyordu ama 2-3 günde bir şuan 1 saat bazen yarım saatte bir bu olayı yaşıyorum modem şişiyor modem istatisliklerinde sürekli hatalar görüyorum ve reset atmadan da kesinlikle düzelmiyor srn margin download değerim 10 aslında sorun...
  3. E

PUBG initializing hatası?

merhaba, arkadaşlar pubg oyun bitince ölünce lobiye geri dönme esnasında initializing kısmı gelmiyor bekliyor yaklaşık 1 dakika boyunca yüklemiyor bunun çözümü var mı ?
  4. E

pubg initializing hatası yardım edin lütfen

kardeşim çözdün mü bende de var bu sorun
  5. E

Asus B550 f anakartımın etherneti görmüyor

daha 5 gunluk kart boyle saçma bir şey daha önce görmedim windows kurulumda zaten otomatik tanıyor bunda başak durum var eski anakartımı tekrar montaj yaptım windows kurarken hemen tanıdı driver bile gerek kalmıyor eski kartım gigabyte b450 pro pat tanıyor ama yeni anakart heryerden driver...
  6. E

Kardeşim anakart 12 pin li ama ben güç kaynağından dolayı 8 pin çalıştırıyorum alakası var mıdır sence
  7. E

Ben sıfır bir anakartin böyle bir sorun çıkaracağını hiç beklemezdim
  8. E

Zaten Cd rom var ustam herşeyi denedim indirdim zaten aynı driveri olmuyor ne yapsam iade edicem
  9. E

Denerim ustam ama Windows un ilk kurulumda bu etherneti direkt tanıması lazımdı bence cihazda sıkıntı var yeniden formatladim olmuyor etherneti bı turlu tanimiyor
  10. E

Evet ustam ilk yazimda resim paylaştım bakabilirsiniz
  11. E

evet hocam Etherneti takınca hem anakart üzerindeki ışık hemde modemdeki ışık yanıyor 1600363633 üstadlar lütfen yardımcı olun eğer sorun donanımsalsa yolluyayım geriye kartı daha 2 günlük anakart bu
  12. E

kardeşim eğer yazımı tam okuduysan hem asus'un hemde intelin kendi sitesinden indirdim driverlar olmuyor bro
  13. E

Merhaba arkadaşlar, yeni bir anakart aldım ASUS B550-F modeli. Eski kartımı söküp yeni kartımın montajını yaptım,!Windows 10 64 Bit’i sıfırdan kurulum yaptım, CD'den anakartin driverlarini yükledim fakat bir türlü Ethernet yüklenmiyor. Kablo takılı ışığı yanıyor anakart üzerinde fakat kurulum...
Geri