iPhone 11 telefon şifremi 9 kez yanlış girdim şu an 3 saatte bekletiyor. 4 tane olasılık var aklımda 4ünden biri kesin doğru fakat beklemek istemiyorum. Aynı icloud macbook cihazıma bağlı şifreyi nasıl sıfırlayabilirim herşeyin yedeğini aldım
evet zaten yatmadan manuel kapatıyorum tekrar kapalıyken açarken de bazen açmıyor yine ışık patlıyor. elektriğin az gelme gibi bi durumu vs. olabilir mi?
ışık değil şöyle monitoru kullanmayı bırakınca kendisini uyku moduna alıyor. uyku modundayken bi anda ışık falan kesiliyor ve ekranda 3snde bir ışık patlıyor. fişi çekip takmadığım sürece monitor tekrar asla açılmıyor
İlk çıktığında İtopyadan aldığım monitorden kalite vs açısından çok memnunum. Fakat monitor uykuya geçtiği zaman monitorun ışığı sönüyor ve 3sn de bir ışık patlıyor fişi çıkarıp takmadığım sürece de düzelmiyor. fişi çıkarıp takmaktan bıktım artık bazen 2-3 kez çıkarıp takmadan açılmıyor. nasıl...
bende bu monitoru satın adlım ama bazen monıtor açıkken ışığını kapatıyor ve 3 snde bir ışık patlatıp siyah ekran oluyor. fişten cıkarıp tekrar takınca düzeliyor sebebi nedir?