emiinascii isimli üyenin son içerikleri

1. E

IOS iPhone 11 Şifremi Unuttum

sağolun.
  2. E

kurtarma moduna alarak finderden sıfırladım direkt. yedeğimde varmış geldi her şey
  3. E

iPhone 11 telefon şifremi 9 kez yanlış girdim şu an 3 saatte bekletiyor. 4 tane olasılık var aklımda 4ünden biri kesin doğru fakat beklemek istemiyorum. Aynı icloud macbook cihazıma bağlı şifreyi nasıl sıfırlayabilirim herşeyin yedeğini aldım
  4. E

🚨 Modart 6650XT ÇIKTI 10999TL 🚨

r5 5600 mu i5 12400f mi sizce
  5. E

🚨 Modart 6650XT ÇIKTI 10999TL 🚨

intel mi amd mi hangisi alınır
  6. E

İphonelarda neden %100'e kadar şarj etmek zararlı ?

orijinal adaptör + bu kablo iyi olur mu? sıkıntı cıkarmaz dimi
  7. E

İphonelarda neden %100'e kadar şarj etmek zararlı ?

şu an iphone adaptörüm var 20v fakat kablom olmadığı icin 5v ile şarj ediyorum orijinal kablo mu almalıyım yoksa normal kablo sıkıntı yaratır mı
  8. E

Yardım Gigabyte G24F-2 Uykudayken Kapanma Problemi

nasıl kapatacağım
  9. E

itopyadan almıştım onlarla mı iletişime geçmem lazım
  10. E

evet zaten yatmadan manuel kapatıyorum tekrar kapalıyken açarken de bazen açmıyor yine ışık patlıyor. elektriğin az gelme gibi bi durumu vs. olabilir mi?
  11. E

ışık değil şöyle monitoru kullanmayı bırakınca kendisini uyku moduna alıyor. uyku modundayken bi anda ışık falan kesiliyor ve ekranda 3snde bir ışık patlıyor. fişi çekip takmadığım sürece monitor tekrar asla açılmıyor
  12. E

İlk çıktığında İtopyadan aldığım monitorden kalite vs açısından çok memnunum. Fakat monitor uykuya geçtiği zaman monitorun ışığı sönüyor ve 3sn de bir ışık patlıyor fişi çıkarıp takmadığım sürece de düzelmiyor. fişi çıkarıp takmaktan bıktım artık bazen 2-3 kez çıkarıp takmadan açılmıyor. nasıl...
  13. E

GİGABYTE G24F-2 ölü piksel

bende bu monitoru satın adlım ama bazen monıtor açıkken ışığını kapatıyor ve 3 snde bir ışık patlatıp siyah ekran oluyor. fişten cıkarıp tekrar takınca düzeliyor sebebi nedir?
  14. E

iphone 12 64gb yd kapalı kutu 12000 tl

Yurtdışı alacaksan bence en az bi 13pro 12pro max falan al yoksa karlı iş olmuyor
  15. E

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat : 12499TL ÖZELLİKLER : i5 12400f cpu h610m-k anakart 8x2 3600 mhz ram 3060 ekran kartı 500 gb m2 ssd vento vg15fe kasa FSP 650 w 80 plus bronze
Geri