emiirfb isimli üyenin son içerikleri

1. emiirfb

Maı G41m P21 Ekran Kartı Tavsiye Vs

Mecburi, sistem alana kadar idare etsin. 1785362128 Max 4+4 yapabiliyorum dost. Oda yeter artık.
  2. emiirfb

Maı G41m P21 Ekran Kartı Tavsiye Vs

Psu 250w İşlemci Q8400 Ekran kartı gtx 750 Ram 8gb Total 2000 tl. Sizce nasıl? Bu sistemi yapacağım. Elimde g41m p21 anakart var, işlemci-ram-ekran kartı alıp işi bitiriyorum. Eski sistemini düzenliyorum, ekran kartı yok sistemde.
  3. emiirfb

İkinci El Bilgisayar Tavsiyesi

Veya sistem alsam? 8 7 bine gtx 1650 li veya rx li
  4. emiirfb

İkinci El Bilgisayar Tavsiyesi

8 10 bin bütçem var. İdarelik fc27, samp, lol, valo, csgo, cod oynayabileceğim bir pc almak, dizmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  5. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Önerebileceğiniz var mı hocam
  6. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Çok teşekkür ederim , imkanım olsa zaten alacağım. Her işte de çalışamıyorum böbrek nakli oldum. Evde de canım sıkılıyor böyle bir yöntem buldum bende.
  7. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Çok teşekkür ederim ama kabul etmem zaten. ☺️ 1785102595 En olmadı böyle tek tek toplayacsğım, ikinci el
  8. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Nasıl sizce
  9. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Vazgeçtim gibi, ikinci el 10 bine pc almak daha mntıklı
  10. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Çok teşekkür ederim ama bursadayım.. 1785100952 Vallahi amacım aslında ekran kartı takıp ram ekleyip oyun vs oynamaktı eski nesil
  11. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

O zaman Q9650 gtx 750ti çözüyoruz
  12. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Msı G41M P21
  13. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Yapmam lazım vallahi hocam çlışana kadar en azından. Evdeyim canım sıkılıyor 1785100520 Benim aklımda, işlemiciyi değiştirip 750 ti almak var. Anakart hangi işlemciyi destekliyor bilmiyorum pek , bilgisayarcıya yaptıracağım içi toz dolu.
  14. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Anakart destekliyor mu
  15. emiirfb

Eski Sistemim Hakkında

Şu an pc alacak durum yok evde de can sıkılıyor. 5 7 bin lira bir şey olmaz yani 1785100162 Ddr3 hocam
Geri