Emilia LeBlanc isimli üyenin son içerikleri

1. E

Dün sipariş ettiğim sistem iade edip yeni sistemi mi beklemeliyim?

Evdeki bilgisayarım bozuldu. Eve yeni bilgisayar almak zorundaydık ve dün parçaları sipariş ettim 2-3 tanesi kargoya verildi hatta. 2 Saat sonra da yeni sistemin geleceği belli oldu. Oy kara bahtım. Şimdi sizce hepsini iade edip onca uğraşla yeni sistemi mi almalıyım çünkü F/P olacakmış. Dün...
  2. E

GIGABYTE B450 AORUS ELITE fiyatına değer bir anakart mıdır?

Çok teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Bir de affınıza sığınarak soruyorum aynı bütçeyle çok daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi? Eğer öyleyse forumda bilgisayar toplama bölümünde konu başlatayım. Her sene bilgisayar değiştiremiyorum maalesef ki toplamışken iyi toplayalım.
  3. E

Hocam kasa Corsair SPEC DELTA RGB 550W ekran kartı da itopyada indirimi az önce bitmiş olan GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı(İndirimli fiyatı 2.040 TL'idi.) https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
  4. E

5500-6000 civarı bütçem var, GIGABYTE 1660S, R5 2600, XPG D41 3200 16GB RAM, James Donkey JD512 M2 SSD. edit: Anakartın fiyatı 840 TL.
  5. E

Merhabalar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere kafamda böyle bir soru var. Sizce değer mi veya bu fiyata daha iyi bir anakart önerir misiniz? Bu kartın tasarımı gerçekten dikkatimi çekti.
Geri