Arkadaşlar benim çok eski bilgisayarım vardı ddr3 windows 7 kurulu çalışıyor. Elimde 6. Nesil ddr4 ram anakart ve işlemci mevcut. Ben eskisinin yerine bunları taktım ancak windows başlamıyor. Kurtarma moduna giriyor veya Windows simgesi gelince yeniden başlıyor. Eski sistemde çalışıyor...
Arkadaşlar benim çok eski bilgisayarım vardı ddr3 windows 7 kurulu çalışıyor. Elimde 6. Nesil ddr4 ram anakart ve işlemci mevcut. Ben eskisinin yerine bunları taktım ancak windows başlamıyor. Kurtarma moduna giriyor veya Windows simgesi gelince yeniden başlıyor. Eski sistemde çalışıyor...
Öncesinde bunun sorun olacağı hakkında net bir bilgiye sahip değildim. Artık sizlerin öneri ve tavsiyeleri üzerine ne yapmam gerektiğini çok iyi öğrendim ve gerekeni uygulayacağım. Çok teşekkür ediyorum.
Çok haklısınız resmi olarak burada çalıştığıma dair herhangi bir kanıtım da yok işin garip tarafı hesabı açtırırken maaşı oraya yatıracaz demişti maaşı da elden veriyorlar.
1690369717
Derhal bu işe son vereceğim.
1690369846
Çok haklısınız bu işe son verecem
Ben de öyle düşünüyorum
Sanırım bırakacam
1690352819
Yapacam diyerek geçiştiriyor sürekli
1690352864
Sigorta yapacam maaşında hesaba yatacak diyerek artırdılar. Ortada sigorta yok hala. Birde öğrenciyim.
1690352938
Vardır muhtemelen o kadar çocukları falan da var veya yıllardır yanında...
Arkadaşlar 4 aydır bir şirkette çalışıyorum. Henüz sigortam bile yok. İşletme sahibi benim banka hesabım üzerinden nakit çıkışı sağlıyor. Paranın nereden geldiğinden tam emin değilim ama muhtemelen faturasız mal satıyordur bunuda müşteriden bana aktarıyor sonrasında nakit çektiriyor. Günlük...
60hz monitör kullanıyorum ve aşırı derece de tearing oluyor. 144 veya 165 hz monitör almayı düşünüyorum mümkünse g-sync destekli bu kartta g-sync desteği var mıdır? Veya valorantta 120-190 arası fps alıyorum fps i 165e sabitlersem tearing olur mu?
300 tl ye mouse önerir misiniz?
Bunlar nasıldır sizce?
https://www.teknosa.com/gamebooster-m700-airforce-rgb-ultra-hafif-siyah-oyuncu-mouse-p-788400203
https://www.hepsiburada.com/rampage-x-titan-7200-dpi-rgb-aydinlatmali-sper-hafif-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00001B6259?
Benim için ani...
Yakın zamanda herhangi bir program indirmemiştim
1675167414
Ssd yok ama sistemde takılı hdd var onda da genel dosyalarım. Ona windows kurmayı düşündüm ama içindekiler silinir diye denemedim.
Siz olsaydınız alır mıydınız? Veya başka ne gibi alternatif bulunabilir? Bütçe biraz kısıtlı elimde quad q8300 lü 10 yıllık pc var. Oda valorantta 40-50 fps alıyor ve sinir bozuyor.