Boxer motor türkiyede ustasını bulmak zor benimde hayal aracım ve hayal olarakda kalacak aklımda hiç yokken peugeot 308 almıştım 2014 üstlerine bakabilirsin 4 senedir bende ve hiç sıkıntı yaşamadım son hız olarak o kadar tatmin etmez ama uzun yolda yormaz görsel olarak güzel bazı kronikleri var...
Youtube da arasında kaldığın modellerin incelemesi motopiksel kanalında çok güzel mevcut oradan bakıp son kararını vermen daha sağlıklı olur (deneme fırsatın olmazsa) peugeot fiyat olarak baya avantajlı kalıyor 2. El alıcaksan ama arazide adv kadar rahat edemezsin ağırlığından ötürü sürmedim...
Benim tercihim adv350 olurdu ne kadar gönlüm xp400 den yana olsada bir yerden sonra 2. Elinin satışlarınada bakmak gerekiyor motoru değiştirmek istesen adv kadar rahat satamazsın hiçbirini sym adx300 yeni girdi tr piyasasına ne olur bilinmez diğerleri olan modeller fakat piyasaları ölü
Elde patlamalık bir durum yok illaki piyasadaki filmlerden kalitelidir arka cam içinde bence git bir görüş onların söyleyecekleri daha sağlıklı olabilir sonuçta burada yorum yapan kimse bu işle uğraşmıyor kendi amatör yapanlar
Dip not kimse senin arabana senden daha fazla özenerek işlem yapmaz...
Yaptırdığınız yere bağlı bursadayım kaliteli olsun derseniz minimum 7 k gözden çıkartmanız gerekiyor evimin orda birisi yapıyor oda 1500 tl civarına şuan ama nasıl film kullanıyor işçiliği nasıl bilemem
Edit: yapan arkadaşın o anki neşesine bağlı işçilik
Ben kendi aracımın kendim yaptım 3 sene kullandım (aracı sattım) filmlerde kaliteli değildi solma yapmadı üründen yana korkmayın bence ama arka camdaki o baloncuklar insanı düşündürüyor düzelmesi kış olduğu için uzun sürebilir kelebek camda sökülüp yeniden yapılabilir iş yaptırdığınız yerde...
Arka cam bombeli olduğu için film ısıtılmadan bombe ayarlanmadan yapıştırılmış arka cam rezistansını açarsanız sıcaklarda düzelebilir ötekilerde direkt falçatayı derin kaçırmış filmi çöp yapmamak içinde yapıştırmış gibi izlenim verdi bana o paraya bu işçilik cidden yazık günah
küçük motor atmosferik devir çevirmeyince yürümüyor devir çevirince daha fazla yakıyor (manuellerin yakıtı düşebilir ondada konfor etkeni ortaya çıkıyor) bana keyif veren araç yaksın gerisi önemli değil
Güzel konu ve tanıtım olmuş 2.0 grand vitara kullanıcısı olarak bende yakıttan müzdaribim 18 litre yakıyorum ama hakkını 4x4 ayrıcalıktır çoğu kişinin hayalidir ama kimse kolay kolay cesaret edemez
Araçta hgs var ise her gün ceza tutarını çekmeye çalışır yeterli ücret yoksa çekemez siz bugün yüklediyseniz yarın veya öbür gün ihlalli geçiş ücretinin çekilmiş olması gerekir
Dip not : çok mağdur olan oldu her gün girip kontrol etmektte fayda var veya arayıp müşteri hizmetlerinden...
rütuş boyada herhangi bir işlem geçmez zaten aracın beyaz renk ben senin yerinde olsam biraz boyacıdan boya alıp ince bir rütuş atarım araç beyaz olduğu için yanına gidene kadar çizil belli olmaz ki çizik komple kapansın diyorsan kalın rütuş atıp zımpara yapmak ve en son pasta cila yapmak lazım...