Emin1854 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Vatan mı pckolik mi?

MSI B850 GAMING PLUS WIFI
  2. E

Tamamdır yüksek ihtimal başkası olsa yine vatan diyecekti vatandan alabilrim Amazonda pahalı ya taksit olsa bile
  3. E

Sağolun bir kaç deneyimi olan kişi daha yazmasını bekliyorum ona göre değerlendirme yapıp almayı düşünüyorum
  4. E

Bir tane anakart almak istiyorum fiyatlar aynı Vatan Bilgisayar mı daha iyi garanti sürecinde yoksa PcKolik mi?
  5. E

Wraith garantisi nasıl?

Dediğim gibi servis bi sıkıntı yok dedi ve içini ben açarsam garanti dışı oluyor ürün
  6. E

Wraith garantisi nasıl?

Konuyu şimdi gördüm bende ocak ayında Scyrox v6 almıştık wraith den mouse baya iyi bence ama geçen hafta mouse'u hiç bir yere vurmadım düşürmedim yani çok dikkat ediyorum ama içinden ses gelmeye başladı sallayınca bende servise başvurdum yolladım servis bir yok diye geri yolladı daha mouse'u...
  7. E

Yardım Colorful B650M Plus Wi-Fi V15 – sürekli arıza ve servis mağduriyeti

Arkadaşlar, Oksid servisiyle yaşadığım süreci paylaşmak istiyorum. Sinerji’den aldığım anakartı 1-2 hafta sorunsuz kullandım, sonra RAM slotlarını test ederken 3. slotun bozuk olduğunu fark ettim. Sinerji beni Oksid servisine yönlendirdi. İlk kez garantiye ürün göndereceğim için biraz...
  8. E

Yardım Anakart jack girişleri çalışmıyor

Windows 10 kullanıyorum ama çıkış kısmında cihaz bulunamadı girişte de cihaz bulunamadı diyor 1765109132 Aygıt yöneticisinde kulaklık ve mikrofon gözükmüyor zaten normalde taktığımda direkt çalışması lazım ben bu anakartı ilk aldığım da ram slotu bozuktu gönderdim servise değiştirdiler sonra...
  9. E

Arkada kulaklık ve mikrofon için olan girişler yeşil ve pembe
  10. E

Hayır direkt arka jacklar kulaklığı görmüyor
  11. E

Herşeyi kurdum ön panel sıkıntısız çalışıyor
  12. E

Arka ses girişleri başka jack girişi mi var mikrofon ve kulaklık girişi işte
  13. E

Merhaba arkadaşlar en az 4 5 saattir bununla uğraşıyorum normal ben bir tane anakart almıştım 1 ay önce falan 1 tane RAM slotu bozuk çıktı servise gönderdim sonra değişti bana gelen anakartı taktım her şey tamam bir açtım jacklar çalışmıyor ama kasanın ön paneli çalışıyor sonra biraz araştırdım...
Geri