Konuyu şimdi gördüm bende ocak ayında Scyrox v6 almıştık wraith den mouse baya iyi bence ama geçen hafta mouse'u hiç bir yere vurmadım düşürmedim yani çok dikkat ediyorum ama içinden ses gelmeye başladı sallayınca bende servise başvurdum yolladım servis bir yok diye geri yolladı daha mouse'u...
Arkadaşlar, Oksid servisiyle yaşadığım süreci paylaşmak istiyorum. Sinerji’den aldığım anakartı 1-2 hafta sorunsuz kullandım, sonra RAM slotlarını test ederken 3. slotun bozuk olduğunu fark ettim. Sinerji beni Oksid servisine yönlendirdi. İlk kez garantiye ürün göndereceğim için biraz...
Windows 10 kullanıyorum ama çıkış kısmında cihaz bulunamadı girişte de cihaz bulunamadı diyor
1765109132
Aygıt yöneticisinde kulaklık ve mikrofon gözükmüyor zaten normalde taktığımda direkt çalışması lazım ben bu anakartı ilk aldığım da ram slotu bozuktu gönderdim servise değiştirdiler sonra...
Merhaba arkadaşlar en az 4 5 saattir bununla uğraşıyorum normal ben bir tane anakart almıştım 1 ay önce falan 1 tane RAM slotu bozuk çıktı servise gönderdim sonra değişti bana gelen anakartı taktım her şey tamam bir açtım jacklar çalışmıyor ama kasanın ön paneli çalışıyor sonra biraz araştırdım...