eminibrahim18 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Vatan Bilgisayardan Alınan Parafpara Hangi Platformlarda Kullanılabilir?

Benzinlikten benzin aldım şoktan alışveriş yaptım halkbankası postu olan yerlerde geçerli ama sadece
  2. E

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Hepimize hayırlı olsun
  3. E

Yardım Oyuncu Kulaklık Önerisi Bütçe 2.500₺

Merhaba, bütçem 2-2.5 arası oyuncu kulaklık önerisi yapabilirmisiniz. CS oynuyorum ses kasabileceğim bir kulaklık düşünüyorum kablolu veya kablosuz Sistem beyaz şunu düşünüyorum önerir misiniz? veya başka öneriniz varsa yönlendirirmisiniz Razer BlackShark V2 X 7.1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu...
  4. E

Herhalde geçerli bir internet sitesi yok anladığım kadarıyla sadece halkbankası posları olan yerlerde kullanabiliyoruz
  5. E

Malumunuz Vatan Bilgisayar yeni kampanyası ile 16-31 Ocak 2026 tarihleri arasında Vatan mağazalarında ve vatanbilgisayar.com.tr’de Paraf kart ile tek seferde yapılacak 20.000-39.999 TL arası alışverişinize 2000 TL; 40.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 5000 TL ParafPara verilecektir...
  6. E

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Merhabalar parafparayı kullanabileceğim bir internet sitesi var mı hangi sitelerde geçerlidir
  7. E

🔥İndirim INTEL U5 245KF - RTX 5070 57.999 TL VATAN WEB ÖZEL SİSTEM AÇTI!!!!!

Şu şekilde sipariş verdim [H4 id='61.51835+TL+fiyatna+geldi+sizce+nasl+para+fiyatlarda+listedeki+gibi']61.518,35 TL fiyatına geldi sizce nasıl parça fiyatlarıda listedeki gibi[/H4]
Geri