soundpad heryerde çalışıyor birtek whatsappta çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim whatsapptanda soundpadte kullandığım mikrofonu seçtim zaten başka mikrofon yok
Oyun oynarken FN tuşlarıyla spotifydan müzik değiştirdiğimde oyun kasıyor ve fps düşüyor. Eskiden böyle olmuyordu herhangi bi fikri olan var mı?
yotube musictede böyle youtubedede böyle
havit kulaklık almıştım ama kullanımdan sonra mikrofon jak girişi bozuldu ve bende iade ettim şimdi uygun fiyata iyi bir kulaklık arıyorum öneri varsa?
Mehabalar bugün bilgisayarı açtım ve arkadaşımla konuşmak için discordu açtım aradım ama sesim ona gitmiyordu ayarlara baktım çünkü rundll32 mikrofonumu kullanıyordu bunu nasıl çözebilirim???
beyler kaçırmayın bende aynısı var mönitörü vatandan 5600 tl ye almıştım ama monitör efso bişey monitör alcaksanız şiddetle tavsiye ederim renkleri fln hepsi daha iyi
merhabalar yeni sistem aldım3 gün oldu valorantta ryzen 5 5600 rtx 4060 ile youtebede testlerde düşük 450 500 fps civarlarında veriyor fakat bende düşük ayarlar ve 350-400 fps arası veriyor çözümünü bilen varmı bendeede ryzen 5 5600 rtx 4060 var 16 gb 1 tb m.2 ssd
Zaten valorant icin aliyorum hikayeli oyunlari arada oynuyorum ama illa ultra ayarlar istemiyorum ben yüksek veya orta yeterli bana
1725803159
Knk bide arıyorlarmı yoksa mesaj olarakmı haber veriyorlar?