eminklbz isimli üyenin son içerikleri

1. E

2300tl Mouse Önerisi

Bütçem en fazla 2300 TL bir mouse onerirmisiniz
  2. E

Akım Korumalı Priz Önerisi

En az 5
  3. E

Akım Korumalı Priz Önerisi

Arkadaşlar bana 4 5 metre uzunluğunda güzel. Kaliteli bir akım korumalı priz lazım ama 2 metre falan olmaması lazım neler oneririsiniz
  4. E

Mouse Hz Önerisi 8kmi 1kmi

Arkadaşlar merhabalar benim islemcim ryzen 5 7500 F monitörum msi mag 244F 200hz mouse olarak normal A9 mi almalıyım yoksa A9 pro mu hani 8k hz mi almam gerek 1 Hz mi
  5. E

Kulaklik Önerisi 3500tl

Merhabalar bana mikrofonu iyi olan kablosuz bir kulaklık lazım ne tavsiye edersiniz
  6. E

3500 Tlkulaklık Önerisi

Beyler selamın aleyküm bana enfazla 3500 TL'lik mikrofonu iyi kablosuz kulaklık lazım ne önerirsiniz
  7. E

Mouse Pad Türü Oneririsi

Biraz desenli olsun istiyorum hocam
  8. E

Mouse Pad Tür İçin Öneri

Merhabalar valorant Minecraft cs2 GTA 5 ranch gibi oyunlar oynuyorum speed mouse pad mi almalıyım yoksa kontrol mouse pad mi
  9. E

Mouse Pad Türü Oneririsi

Merhabalar valorant Minecraft cs2 GTA 5 ranch gibi oyunlar oynuyorum speed mouse pad mi almalıyım yoksa kontrol mouse pad mi
  10. E

Kendim Bir Sistem Kurdum Sizce İyi mi?

Teşekkür ederim hocam ram olarak 6000 MHz bir ram secersek 7500 f ile daha uygun olacaktır 9060 XT de şuan indirimde galiba
  11. E

Artirabilirim az bir şey gecikir önemli deil benim için bu fiyatlara bu sistem iyi mi?
  12. E

Hazır sistemlere baktığımda PSU ve kasa değişmek lazım oda ekstra koyuyor şuan bunun dengi gaming günde var 43 falan yapıyor
  13. E

Daha almadım şuan planliyorum bazı parçaları alacak kadar param hazır ama 1780052699 Hocam bende isterdim 9060Xt ama aralarinda 8-9 k oynuyor anakarttada b840 ile b650 arasında gidip geliyorum
  14. E

Ne yapmam lazım ne değiştirmem lazim 1780052457 Ne yapmam lazım ne değiştirmem lazim
  15. E

Hocam onerebilcegin şeyler varmi 1780051914 Evet normal ti deil
Geri