eminklbz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Mouse Pad Türü Oneririsi

Biraz desenli olsun istiyorum hocam
  2. E

Mouse Pad Tür İçin Öneri

Merhabalar valorant Minecraft cs2 GTA 5 ranch gibi oyunlar oynuyorum speed mouse pad mi almalıyım yoksa kontrol mouse pad mi
  3. E

Mouse Pad Türü Oneririsi

Merhabalar valorant Minecraft cs2 GTA 5 ranch gibi oyunlar oynuyorum speed mouse pad mi almalıyım yoksa kontrol mouse pad mi
  4. E

Kendim Bir Sistem Kurdum Sizce İyi mi?

Teşekkür ederim hocam ram olarak 6000 MHz bir ram secersek 7500 f ile daha uygun olacaktır 9060 XT de şuan indirimde galiba
  5. E

Artirabilirim az bir şey gecikir önemli deil benim için bu fiyatlara bu sistem iyi mi?
  6. E

Hazır sistemlere baktığımda PSU ve kasa değişmek lazım oda ekstra koyuyor şuan bunun dengi gaming günde var 43 falan yapıyor
  7. E

Daha almadım şuan planliyorum bazı parçaları alacak kadar param hazır ama 1780052699 Hocam bende isterdim 9060Xt ama aralarinda 8-9 k oynuyor anakarttada b840 ile b650 arasında gidip geliyorum
  8. E

Ne yapmam lazım ne değiştirmem lazim 1780052457 Ne yapmam lazım ne değiştirmem lazim
  9. E

Hocam onerebilcegin şeyler varmi 1780051914 Evet normal ti deil
  10. E

5070 dediğin kartları bu bütçeye alamazsın
  11. E

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F ‎ ‎Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 5060 ‎ ‎Anakart: MSI PRO B840M-B ‎ ‎RAM: 16 GB DDR5 6000 MHz ‎ ‎SSD: 1 TB NVMe M.2 SSD ‎ ‎Güç Kaynağı: MSI MAG A650BN PCIE5 II 650W ‎ ‎Kasa: MSI MAG PANO M100R BLACK ‎ ‎Soğutucu: MSI MAG COREFROZR AA13 ‎boyle bir sistem toplamayi...
Geri