Ben 2k da oynuyorum oyunlarımı ama benim ekran kartım ile darboğaz olabiliyor bazı oyunlarda
1738510242
Hocam peki ikinci el alsam bu işlemciyi piyasası nedir biliyor musun
Ya genel manada oyunlarda sıkıntı çekmiyorum zaten ama bazı oyunlarda drop yemek can sıkıcı oluyor hem am5 e geçmek için de daha fazla bütçe lazım değer mi orası tartışılır
Yani çoğu yerde haklısın knk zaten iki firmanın da taraftarı değilim benim burda amacım aslında daha çok fiyat performansı koruyacak şekilde kasamı güncel tutmak. DİĞER HERKES İÇİN DE FİKİRLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :D
ya aradaki fiyat farkı hani çok koymaz da gereksiz bir yükseltme işlemi ise neden geçeyim gibisinden düşünüyorum sonuç olarak bu kartla da güzel performans alıyorum ama kafam karışık işte sistemi de eylül gibi aldım aslında uygun bir fiyata ama zarar etmek istemiyorum ve amd ekran kartı...
yaannii bazen solidworks gibi programlar da kullanıyorum okulum gereği sadece kafam rahat etsin onun derdindeyim
1683075584
valla işte bu yüzden de bi tık kafam karıştı nvidia ekran kartlarının fiyatları ileriki zamanda ne olur
Knk şuan ki psu um zaten 700w onda sıkıntı yok nvidia biraz daha böyle dlss 3.0 olsun refleks gibi yazılımları ile amd nin üstüne koyuyo kafa rahatlatıyo ama şuan da ekran kartımın performansından memnunum sadece öylesine fiyat farkını verip güncellemeye değer mi diye fikir almak istedim ona...
Şu an kullanmakta olduğum ekran kartı olan rx 6750 xt den rtx 4070 e geçmek mantıklı mı aradaki fiyat farkını ve performans farkını göz önüne alırsak üstüne koyacağımız paraya değer mi Rtx 4070 in performansı ?
Bilgisayarımı birkaç ay önce almama rağmen bugün böyle bir şey ile karşılaştım ve tedirgin oldum bu genel bir sordun mudur acaba yoksa satın aldığım firma ile bu durumu konuşmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :D
knk arada bende de de oluyo bazenleri bu sorun hiç olmazken bazenleri ise oynuna 2 3 kez girmem gerekiyor arkada msi afterburner açık oluyordu onu kapatınca bu sorunu daha az yaşamaya başladım ama galiba bu hata herkesde oluyor oyunda bi sıkıntı var anladığım kadarıyla