Emir Alpaslan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Telefon yurt dışı kapanma uyarısı geldi.

IMEI atan telefoncuya gidip attır bir şey olmaz. Ben kendi telefonuma 2 kere attırdım
  2. E

The Witcher'in 8. kitabı ne zaman çıkacak?

Andrzej Kapkowski abimizin yazmış olduğu, kronolojik olarak olarak 2. kitap olan Türkçeye çevirilmeyen bir roman var. Witcher serisinin 2013'de yayınlanan sayı olarak 8. kitabı, Season Of Storm (Fırtına Mevsimi) hala Türkçeye çevrilmiş değil.Bu kitap Türkçe olarak çıkacak mı bilgisi olan var mı...
  3. E

Ekran kartı tam performansta çalışmıyor

Valorant cs gibi oyunlarda gpu kullanımı düşük olur CPU kullanımı yüksek olur
  4. E

11. Sınıfta 2. Dönem alan değişikliği oluyor mu

Sayısaldan eşit ağırlığa
  5. E

Edebiyat felan aynı görüyoruz zaten hocam tek fark coğrafya
  6. E

Başlıkta gördüğünüz gibi 2. Dönem alan değişikliği düşünüyorum fakat bir kaç kişi olmaz dedi. Bende size sorayım dedim
  7. E

Mount and blade imparatorluğu barışa zorla

İmparatorluğu parçala görevinde imparatorluğun hiç kalesi kalmamasına rağmen savaş durumu %-100 gözüküyor ne yapmam lazım
  8. E

Yağmacı phontom ve oni phontom

Beyler phontom skini alcamda yağmacı pahontom mı yoksa oni mi
  9. E

İnternetten valorant hesabı alma

Peki nereden aldın
  10. E

İnternetten valorant hesabı alma

İnternetten valorant hesabi almak istiyorum güvenilir bildiğiniz bir site var mı
  11. E

Bilgisayar görüntü vermiyor

Rami çıkartıp taktım oldu valla çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok korkmuştum
  12. E

Ekran kartınin orasinda sarı ışık yanıyor ekran kartında olabilir mi problem
  13. E

Kanka normal fanlarda bir sıkıntı yok çalışıyor ama görüntü vermiyo 1659375704 2 ay oldu çalışıyordu
  14. E

Başlıkta gördüğünüz gibi sistem çalışıyor ama görüntü vermiyor yardımcı olur musunuz
Geri