Kablolu var malesef.Ben 2023 yılında almıştım.Hs80 daha yenı gelmişti o zamanlar wirelesi 15k idi.Fakat teşekkür ederim yine de bilgilendirdiğiniz için
Ben HS80 kullanmadım dolayısıyla bir kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak Corsair Void RGB Elite Wireless'a göre kıyaslama yapmam gerekirse ses seviyesi...
Dolby'nin "Music" ayarında normalinden daha iyi oluyor (foto ekledim). Ancak yine de THX'in ses kalitesi bana daha iyi geldi. Youtube'dan Dolby için EQ...
Evet 7 günlük deneme sürümündeyim şu anda. Ancak fotoğrafta gördüğün gibi herhangi bir kapatıp açma tuşu bile yok. Olsa kapat aç kapat aç yaparak arada fark...
Corsair Void RGB Elite Wireless'ten bu kulaklığa geçtim. Ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum çünkü normalde aynı fiyat bandında satılıyorlar. Malzeme...
Bende T300+TH8S vites+stand var bütçene uysa neden olmasın. :)
Yakın zamanda da 19.000-20.000 TL civarında ilana koymayı düşünüyordum. Dolayısıyla bütçeni...
G27 uzun süredir 6000 bandındaydı ancak son zamanlarda biraz artmış. Şu an için Sahibinden'deki en ucuz vitesli G27 ilanı 7000 TL. Yani ortalama 6500 TL'ye...
Ben sebepleriyle birlikte açıkladım. Alıp almamak elbette sana kalmış. Her ürünün elbet seveni ve sevmeyeni vardır, dolayısıyla bir çok yerde "alınır"...