Mesaj V902 ile başlayıp devam ettiği için ona söyledin sandım. Dediğin gibi fiyatlar biraz daha yüksek olabilir ancak ucuza ilan da düşüyor. Acele yoksa...
V902'de FFB yok. Oyundaki arabanın hareketinden bağımsız olarak sert yaylarla kendini topluyor. Bu da gerçekle alakasız bir deneyim sunuyor. Özellikle drift...
Kesinikle katılıyorum. İlk direksiyon setiniz ise ve üst düzey bir set almıyorsanız sıfır direksiyon seti alınmaz bence. İkinci elde çok fazla ilan var...
O fiyat bandında rakipsiz olduğu için fiyatını hak ediyor diyebiliriz. Çünkü fiyatını hak etmiyor desek o bütçede önerilebilecek 3 pedallı+vitesli bu...
Çok teşekkürler hocam cevap için. Ben de uzun bir araştırma yaptım ve senin söylediğine benzer yorumlar gördüm yabancı forumlarda.
Gelecekte bu sorunu...
Şimdiye kadar çok direksiyon seti alıp kullanıp sattım ancak 3 platformu da destekleyen bir tanesine denk gelmedim. Sanırım 3. parti adaptörlerle bu...
Yani evet 7-8 ay önce falan 3.5k'ya düşmüş bir seferliğine ama yurt dışı fiyatlarını düşününce bence çooook uygun. Bence 4.5-5k ederi olan bir kulaklık...
Razer Barracuda X veya Corsair Void RGB Elite Wireless kadar büyük bir indirim değil ancak alınabilir duruyor. Diğer özelliklerini araştırmadım ancak...
Razer Barracuda X 1990 TL fırsatını kaçıranlar için güzel fırsat. Sadece biraz ağır ve pil süresinin 16 saat olması biraz kötü. Ancak bu fiyata kaçırmayın...