Öneriler için teşekkürler muhtemelen dediğiniz gibi Egea en mantıklı arabalardandır ancak biraz daha donanımlı araçlara yönelmek istiyorum. Mesela Peugeot...
Benim için o paralara alınacak en iyi araba jetta kral.
Alıp doldurunca baya güzel oluyor led far led stop vs.vs.
Ama biraz boyalı değişenlilerinden...
O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz...
o bulduğunuz araba güzel ama bence km düşük bulmaya çalışın icon paketler gayet iyi
renault illa sanayiye düşürür bu arada ama sanayide 2 dükkandan birisi...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-hatasiz-fiat-egea-1209951232/detay
yüksek km li alacaksanız elinizden geldiği kadarıyla...
Arabalar hakkında pek bir bilgim yok. Babam Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2011 bulmuş. Araştırdığım kadarıyla oldukça güvenli ve sağlam bir araba ancak...
Detaylı bilgim yok. İlge İpek'in o videosunu çok severek izlemiştim ancak herkesin o kalitede yapabileceğini düşünmüyorum. Bence ikinci el normal bir...
Bu bütçede vites+debriyaj+FFB üçlüsünün bulunduğu tek set G25 diyebiliriz. Şu anda sahibindende maalesef 5100 TL'ye güncel bir ilan yok. Bütçene uygun ilan...
Belli bir ilde arandığında o fiyatlarla karşılaşabilirsin. Ancak Türkiye genelinde elbette daha ucuza bulunabiliyor. Dolayısıyla acelen yoksa İstanbul'dan...
İlan bulmak için bilgiye gerek yok. Arama kısmına G27 veya G29 yazıp İstanbul'daki ve bütçen dahilindeki ilanlara bakabilirsin. Benim ilanlara bakmam bir...
Hukuki tarafını bilmiyorum. Test için evinin müsait olmadığını söylemiş. İmkanı varsa o getirsin kendi evinde test et. Olmadı senin aracın varsa al kendi...