Bağlamakta zorluk yaşamazsın. Ben şu anda ana monitör olarak AOC 24G2SP 23.8 inç 165 Hz ve yan monitör olarak LG 23M47D-P 23 inç 60 Hz kullanıyorum. Beni...
Ben sürekli direksiyon seti alıp satan bir kişiyim. Dolayısıyla şimdiye kadar Logitech Momo, Logitech Driving Force GT, Rampage V900-S, Rampage V902...
Sıfır olarak hiçbir şey önermem. Hiçbiri o fiyatları hak etmiyor. Sıfır olarak direksiyon seti alınacaksa şu anda önereceğim minimum set Logitech G29 olur...
Alınmaz çünkü malzeme kalitesi kötü olduğu için pedalları ve vitesi çok kolay bozuluyor. Ayrıca FFB özelliği olmadığı için direksiyon hissiyatının gerçekle...
O kadar korkulacak bir durum yok, ben de Ryzen 5 5600-RX 6800 XT ikilisini kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Şu an PC'de çok oyun yok ancak...
Ben 1080P'de kullanıyorum ancak 2K'da kullanılması daha uygun olur. Kutusunun üzerinde de "4K UHD" ibaresi yer alıyor ancak 4K için yeterince güçlü olduğunu...
İçi açılmamış olması tamirli olma ihtimalini ortadan kaldırıyor ve satarken daha kolay satmanı sağlar. Kutulu olması da aynı şekilde satarken daha kolay...
Videodaki gibiyse bariz bir coil whine var. Gürültü kirliliği dışında bir zararı yok. Bahsettiğin sorunun bir benzerini GTA 5'te yaşıyorum ancak hala...
Muhtemelen CW'dir ancak "parazitli yırtılma sesine benzer yüksek ses" kısmı aklımda pek bir şey canlandırmadı. Video kaydına alıp atabilirsen daha iyi olur.